Interessant:

Nieuwe draadloze koptelefoons Sony verkrijgbaar

nieuws 20 juni 2018 om 12:48

Sony komt met drie nieuwe draadloze sport-headphones, de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500. Alle drie de modellen zijn spatwaterdicht en ondersteunen NFC voor snelle en gemakkelijke connecties.

De koptelefoons zijn begin dit jaar aangekondigd en liggen vanaf nu in de winkels. De WF-SP700N ,het topmodel uit de reeks, bestaat uit twee volledig draadloze oordopjes met noise cancelling in een spatwaterbestendige behuizing. Zo kan je ook trainen tijdens een regenachtige dag. Na afloop spoel je zweet en vuil eenvoudig af onder de kraan dankzij de IPX4 certificering. De oordopjes blijven stevig zitten dankzij de oorhaken en zijn beschikbaar in vier trendy kleuren: roze, geel, zwart en wit. De WF-SP700N wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert en heeft een accuduur van drie uur. Met deze case kan tot twee keer worden opgeladen dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij.

Sony WF-SP700N
Sony WF-SP700N

Noise cancelling én ambient sound

Door de integratie van noise cancelling kunnen sporters zich goed concentreren in een drukke sportschool of buiten in het park. Pratende mensen, ratelende fitnessapparaten en andere storende geluiden worden automatisch weggefilterd. Speciaal voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden juist versterkt zodat sporters verkeersveilig kunnen hardlopen op straat. Naast noise cancelling bieden deze modellen ook de EXTRA BASS sound voor diepe bastonen.

Ook twee in-ear modellen

Naast het true wireless model lanceert Sony nog twee in-ear modellen. Deze modellen zijn ook draadloos, maar wel aan elkaar verbonden middels een draad die je achter in je nek legt. De WI-SP600N heeft dezelfde noise cancelling, geluidskwaliteit en spatwaterbestendigheid als de WF-SP700N. Dit model heeft een accuduur van ongeveer 6 uur. De compacte oordopjes zijn verbonden met een discrete nekband om een prettig draagcomfort te garanderen. De WI-SP500 is ook spatwaterdicht met een IPX4 waardering en is uitgerust met NFC om snel te verbinden met een smartphone. De accuduur op een enkele lading is 8 uur voor extra lang trainen. De headphone heeft speciaal ontworpen ergonomische oordopjes waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen.

Sony WI-SP600N
Sony WI-SP600N

Sony Headphones App en Google Assistant

Sony lanceerde onlangs de nieuwe Sony Headphone App voor Android en iOS. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie (beschikbaar via de Google Play en Apple App store) zijn onder meer de Noise Cancelling- en Ambient Sound instelbaar en kan de equalizer aangepast worden. De nieuwste headphones van Sony zijn via een software-update compatibel met Google Assistant. Na deze software-update kan Google Assistant via de headphone aangestuurd worden door spraakcommando’s te geven aan bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Sony WI-SP500
Sony WI-SP500

Verkrijgbaarheid

Alle drie de headsets zijn vanaf nu in de België en Nederland verkrijgbaar. De WF-SP700N heeft een adviesprijs van 200 euro. De WI-SP600N heeft een adviesprijs van 160 euro. De WI-SP500 ten slotte heeft een adviesprijs van 90 euro. Alle nieuwe Sony sportheadphones zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, zwart en wit.

portablegear.nl