Interessant:

Vodafone met familie-abonnement

nieuws 18 juni 2018 om 14:54

Vodafone introduceert vandaag het abonnement Red Together. Met Red Together kan je als familie een enorme databundel van maximaal 160 GB (!) per maand delen voor een relatief aantrekkelijk bedrag.

Op dit moment zijn er twee varianten van Red Together verkrijgbaar. Een abonnement met 40 GB data en onbeperkt bellen (Red Together) én een abonnement met onbeperkt bellen en geen data (Red Together Extra). Red Together kost 45 euro per maand en Red Together Extra kost 15 euro per maand.

Het idee van Red Together is eenvoudig. De hoofdgebruiker in het gezin sluit een Red Together abonnemen af. Elk ander familielid sluit voor 15 euro per maand een Red Together Extra abonnement af en kan dan gebruik maken van de databundel van de hoofdgebruiker. Zodra er twee gebruikers zijn verdubbelt de databundel van 40 naar 80 GB. Ben je abonnee van Vodafone of van Ziggo dan verdubbelt de bundel nogmaals, waardoor je een hoofdbundel krijgt van 160 GB.

Sharing is caring

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: "Tijden veranderen, families veranderen en hoe we met elkaar en de wereld om ons heen communiceren ook. Technologie speelt daarbij een steeds grotere rol. Digitalisering kan een hele positieve rol spelen in het leven van families, maar dan is het wel belangrijk dat we er bewust mee omgaan. Deze abonnementsvorm, waarbij families abonnementen kunnen bundelen, samen data kunnen delen en die ook kunnen beheren, komt daar mooi bij van pas."

Vodafone-klanten kunnen al een Red Together groep creëren vanaf twee personen, de abonnementen worden dan onder één account geregistreerd. De beheerder van de groep kan gebruikmaken van meerdere functionaliteiten in de My Vodafone-app. Zo kan de beheerder het gezamenlijk verbruik inzien en data verdelen. Tevens is het mogelijk om notificaties per gebruiker in te stellen en een pauzeknop in te schakelen.

Non-stop gratis extra's

Voor klanten met een Red Together-abonnement die tevens een abonnement bij Ziggo hebben zijn de non-stop gratis extra's ook van kracht: zij krijgen 5 euro korting (40 euro in plaats van 45 euro per maand) en de eerder genoemde extra verdubbeling van de data. Naast Vodafone bieden ook T-Mobile, KPN en Telfort combinatievoordeel aan.

portablegear.nl