Interessant:

Sony Xperia XZ2 Premium met dubbele camera

nieuws 16 april 2018 om 10:05

Sony heeft een uitgebreide versie van de Xperia XZ2 aangekondigd, de Xperia XZ2 Premium. De XZ2 Premium is de eerste Sony telefoon met een dubbele camera voor goede contrasten en natuurgetrouwe kleuren.

Nieuwe Motion Eye Dual-camera

De nieuwe Motion Eye Dual-camera bestaat uit een zwart-wit sensor voor helder contrast en een kleurensensor voor nauwkeurige inkleuring. Een speciale beeldsignaalprocessor verwerkt gegevens van beide sensoren tot één eindresultaat. Bijzonder is de extreme lichtgevoeligheid van de nieuwe camera. Video's kan je opnemen met een ISO12800-gevoeligheid en foto's met ISO51200-gevoeligheid. Dankzij deze hoge ISO-waarden maak je in het donker op foto's zichtbaar, wat niet te zien is voor het menselijke oog.

Sony Xperia XZ2 Premium Chrome Black
Sony Xperia XZ2 Premium Chrome Black

Leuk zijn ook de scherptediepte-effecten (bokeh-effecten) die je dankzij de dubbele camera kan toepassen op bijvoorbeeld portretfoto's. Op videogebied kan je rekenen op 4K HDR-filmopnames en 960 fps super slowmotion-opnames in HD of Full HD. De Sony Xperia XZ2 Premium biedt ook één van de beste front-facing camera's op een smartphone, met zijn 13MP, 1 / 3.06 "low-light sensor en displayflitser krijg je uitstekende selfies in elk licht.

Grootste 4K-scherm ooit

De Xperia XZ2 Premium heeft het grootste 4K-scherm ooit op een Sony-smartphone. Het 5,8-inch scherm is 11% groter en 30% helderder dan het vorige 4K-scherm op de Xperia XZ Premium. Omdat de camera nu ook in staat is om 4K HDR-inhoud te maken, kan je op het scherm je eigen gemaakte content in de hoogste kwaliteit bekijken. De XZ2 Premium is op dit moment de enige telefoon die 4K content kan maken. X-Reality voor mobiel, de BRAVIA-tv-technologie van Sony, past content automatisch aan naar HDR voor meer filmisch contrast, kleur en duidelijkheid.

Sony Xperia XZ2 Premium Chrome Silver
Sony Xperia XZ2 Premium Chrome Silver

De Sony Xperia XZ2 Premium is verkrijgbaar in de kleuren zwart (Chrome Black) en zilver (Chrome Silver) vanaf de zomer 2018.

portablegear.nl