Interessant:

Samsung S9 verkrijgaar

nieuws 16 maart 2018 om 14:31

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartphones hebben een dubbel diafragma, waardoor foto's bij weinig licht nog beter zijn. De Galaxy S9 en S9+ zijn te koop voor adviesprijzen van respectievelijk 849 euro en 949 euro.

"We drukken ons steeds vaker uit in beeld. 87% van de Nederlanders vindt een goede camera dan ook een heel belangrijk onderdeel van de smartphone,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Twee derde van de Nederlanders zou bovendien vaker foto’s en video’s schieten als hun camera betere foto’s zou maken. Daarom hebben we de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met onze beste camera ooit. Zo kunnen we onze belevenissen nog beter vastleggen en delen.”

De S9-serie, die onlangs werd geintroduceerd, biedt een super slow-mo opnamefunctie. Zo leggen ze Super Slow-mo video’s met zoveel frames per seconde vast dat werkelijk niets je ontgaat. Daarnaast maken de smartphones perfecte foto’s, ook bij weinig licht.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

De dubbele diafragma-lens (F1.5 – F2.4) van de S9 werkt net als het menselijk oog. Het laat automatisch meer licht binnen wanneer het donker is. Zo krijg je foto’s die altijd en overal helder en scherp zijn. Daarnaast kan je met de super slowmotion functie slowmotion beelden maken met 960 beelden per seconde.

De Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB. Daarnaast zijn er versies van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar. De Galaxy S9 is verkrijgbaar vanaf 849 euro. De Galaxy S9+ heeft een verkoopadviesprijs vanaf 949 euro.

portablegear.nl