Interessant:

Sony Xperia L2 verkrijgbaar

nieuws 31 januari 2018 om 18:40

Vanaf vandaag is de Sony Xperia L2 verkrijgbaar. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren roze, goud en zwart voor een winkelprijs van ongeveer 250 euro.

Door: Martijn van der Maas

De Xperia L2 is tijdens de CES 2018 in Las Vegas ge´ntroduceerd. Het toestel beschikt over een 5,5-inch HD scherm. De selfiecamera heeft een extra wijde lens van 120 graden. De hoofdcamera is een 13-megapixel camera. De forse 3.300 mAh batterij betekent dat je de gehele dag zorgeloos je telefoon kunt gebruiken. De Xperia L2 ontgrendel je gemakkelijk met de vingerafdruksensor aan de achterkant van het toestel.

Sony Xperia L2
Sony Xperia L2

Helaas draait het toestel op Android 7.1.1 Nougat. Waarschijnlijk komt er wel een Oreo-update voor het toestel uit. Desondanks is het teleurstellend dat er begin 2018 nog toestellen worden ge´ntroduceerd, die nog niet op de nieuwste Android-software draaien.

Tegelijk met de Xperia L2 heeft Sony de Xperia XA2 en Xperia XA2 Ultra aangekondigd. Deze toestellen hebben een vernieuwd design met een voorkantvullend scherm. Deze toestellen draaien wel op Android 8.0 en ondersteunen 4K-video. Deze toestellen zijn wat duurder, met een vanaf-prijs van 349 euro.

portablegear.nl