Interessant:

Huawei met P smart

nieuws 16 januari 2018 om 14:28

Huawei komt met een nieuw instapmodel in de P-serie, de P smart. De p smart heeft een FullView display en dubbele camera. De P smart is vanaf 1 februari voor 259 euro te koop.

“Huawei levert producten en diensten die het leven van haar gebruikers verbetert en dat is precies wat de Huawei P smart ook doet” zegt Richard de Borst, Director Consumer Business Group. “De P smart brengt de superieure technologie van Huawei met functies zoals Huawei FullView Display en Dual Camera samen. Met de lancering van de P smart komt krachtige technologie en een ijzersterke smartphone-ervaring binnen handbereik.”

Huawei P smart
Huawei P smart

Met de Dual Camera maak je prachtige foto's met één druk op de knop. De grote diafragma’s zorgen voor meer lichtinval voor rijke, gedetailleerde en levensechte foto’s, terwijl de Dual Camera ervoor zorgt dat je perfecte scherptediepte opnames kunt maken met bokeh-effect. Handig is de gesture-shotfunctie. Hierdoor leg je eenvoudig speciale momenten vast doordat je selfies en groufies schiet met een simpel handgebaar. Het 5,65-inch FullHD scherm met 18:9 formaat zorgt ervoor dat je films en series uitstekend kan bekijken. De Huawei P smart kan verder via Bluetooth met twee audio-apparaten tegelijk verbonden worden. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek via je bluetooth headset, terwijl je de data van je fitness-band uitleest.

Huawei P smart
Huawei P smart

De P smart draait op een octacore processor met Android 8. Het intern geheugen bedraagt 3 GB en het 32 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar met microSD-kaarten. De P smart is beschikbaar in drie kleuren: zwart, goud en blauw en zal vanaf 16 januari in de voorverkoop. Vanaf 1 februari is de P smart verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van 259 euro.

portablegear.nl