Interessant:

Libratone met draadloze in-ear oordopjes

nieuws 9 januari 2018 om 14:34

Libratone heeft op de CES in Las Vegas zijn aanbod hoofdtelefoons uitgebreid met een tweetal draadloze in-ear oordopjes. De nieuwe Libratone TRACK en TRACK+ Wireless In-Ear zijn klein, lichtgewicht en flexibel. Leuk is de noise cancelling op de TRACK+.

De TRACK+ combineert de vrijheid van draadloze audio met een goed geluid. De oordopjes zijn voorzien van een nieuwe generatie van Libratone’s noise cancelling met vier standen (CityMix II). Hiermee bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je wilt horen.

Dankzij de compacte en flexibele pasvorm zijn de oordopjes gemaakt om uren gedragen te kunnen worden. Het draadloze, lichtgewicht design zorgt ervoor dat je de TRACK+ na gebruik gemakkelijk op bergt is in een zak of tas. Bovendien zijn de oordopjes IPX4-waterproof en beschikken over ergonomisch, zweetafstotend design, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor dragen tijdens sporten of buitenactiviteiten.

Libratone Track
Libratone Track

“Onze ambitie is om onze klanten geavanceerde technische producten te bieden”, zegt Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director bij Libratone. “Synoniem aan Deens design staat een soepele gebruikerservaring, geweldig geluid en vrijheid en gebruiksgemak. Wat dat betreft voldoet de nieuwe TRACK+ geheel aan onze eisen.

De nieuwe TRACK+ In-Ear Wireless is verkrijgbaar in de kleuren zwart (Stormy Black) en wit (Cloudy White) voor 199 euro. De TRACK oordopjes (zonder CityMix II noise cancelling) zijn verkrijgbaar voor 149 euro. Beide modellen zijn vanaf de zomer van 2018 beschikbaar. Eerder kwam Libratone al met luidsprekers van wol (!) en een bedrade headset met active noise cancelling.

portablegear.nl