Interessant:

Sony met Xperia L2, XA2 en XA2 Ultra

nieuws 8 januari 2018 om 10:47

Tijdens de CES 2018 in Las Vegas kondigt Sony een drietal nieuwe toestellen aan: de Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra en Xperia L2. De drie toestellen zijn uitbreidingen van reeds bestaande toestellen in het mid-range segment, met premium Sony camera technologie, vernieuwd design en krachtige prestaties.

“Onze super mid-range product strategie is begonnen met het idee om uitdagende technologie naar dit segment van de markt te brengen op de meest toegankelijke manier”, aldus Hideyuki Furumi, EVP, Global Sales & Marketing, bij Sony Mobile Communications. "De Xperia XA2 en XA2 Ultra zijn niet anders, met toonaangevende camera technologie die we ook in onze high-end XZ-lijn terug zien. We zien 2018 als het jaar van de doorbraak van Sony Mobile, en kijken ernaar uit om in de komende maanden nog meer innovaties te laten zien binnen het volledige Xperia portfolio.”

Sony Xperia XA2

De Xperia XA2 bevat een krachtige 23-megapixel camera met Sony’s grote 1/2.3” Exmor RS for mobile image sensor, met een ISO-waarde tot 12.800 voor de beste foto’s met weinig licht. 4K-video-opnames behoren ook tot de mogelijkheden. Leuk is de 120 fps super slow motion optie, om actie en beweging te dramatiseren. Selfies maak je met de 120-graden extra wijde 8-megapixel selfie-camera. Het 5,2-inch Full HD scherm is helderder, scherper en kleurvoller dan het scherm van zijn voorganger (Xperia XA1). Het scherm van de Xperia XA2 is namelijk 0,2-inch groter dan zijn voorganger, terwijl de afmeting van het toestel gelijk gebleven zijn. Om ervoor te zorgen dat de Xperia XA2 lang meegaat, is het scherm gemaakt van het duurzame Corning Gorilla Glass. De Xperia XA2 draait op Android 8.0 Oreo en is beschikbaar in maart in de kleuren zilver, zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 349 euro.

Sony Xperia XA2
Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2 Ultra

De Xperia XA2 Ultra (opvolger van de Xperia XA1 Ultra) biedt een dubbele selfiecamera, te weten een 16-megapixel front-camera met optische beeldstabilisatie en 8-megapixel front-camera met extra wijde 120-graden lens. Allebei deze selfie-camera’s beschikken over een flits, zodat je altijd en overal de beste selfies met je vrienden en familie kunt maken. Aan de achterkant beschikt de Xperia XA2 Ultra over dezelfde 23-megapixel camera module als de Xperia XA2, inclusief 4K video en 120 fps slow motion mogelijkheden. De Xperia XA2 Ultra heeft Sony’s meest levendige 6-inch Full HD scherm tot op heden – gemaakt van het sterke en duurzame Corning Gorilla Glass. De Xperia XA2 Ultra beschikt over Android 8.0 Oreo en beschikbaar in drie kleuren: zilver, zwart en blauw. Het toestel heeft een verkoopadviesprijs van 429 euro en ligt in maart in de winkels.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

Sony Xperia L2

De Xperia L2, die de Xperia L1 opvolgt, is het goedkoopste toestel van het drietal en beschikt over een 5,5-inch HD scherm. De selfiecamera heeft net als de andere twee toestellen een extra wijde lens van 120 graden. De hoofdcamera is een 13-megapixel camera. De 3.300 mAh batterij betekent dat je de gehele dag zorgeloos je telefoon kunt gebruiken. De Xperia L2 ontgrendel je gemakkelijk met de vingerafdruksensor aan de achterkant van het toestel. De Xperia L2 wordt geďntroduceerd in de kleuren zwart en goed en draait (helaas!) op Android 7.1.1 Nougat. De Xperia L2 heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro en is beschikbaar vanaf de vierde week van januari.

Sony Xperia L2
Sony Xperia L2

portablegear.nl