Interessant:

Alcatel IDOL 5 verkrijgbaar

nieuws 12 december 2017 om 14:58

De Alcatel IDOL 5, het nieuwste lid van de Alcatel IDOL-familie, is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 199 euro. Het toestel is speciaal ontworpen voor iedereen waarbij social media een belangrijk onderdeel is van zijn of haar leven.

De Alcatel IDOL 5, tijdens de IFA 2017 in Berlijn aangekondigd, beschikt over een voorgeprogrammeerde app-cloner-functie, waarmee je apps eenvoudig dupliceert en zo op meerdere apps ingelogd blijft met verschillende accounts. Hierdoor heb je de mogelijkheid om eenvoudig toegang te hebben tot zowel een openbaar- als een privé-Instagram-account. Of, je hebt naast een zakelijk Facebook- of Twitter-account op hetzelfde apparaat ook toegang tot jouw privé-accounts.

Alcatel IDOL 5
Alcatel IDOL 5

De Alcatel IDOL 5 heeft een slanke behuizing van 7,5 millimeter, een metalen body en een helder 5,2-inch full HD-scherm voor een scherpe weergave van afbeeldingen en documenten. Het toestel is tevens voorzien van gebogen glas en beschikt over een tijdloos en stijlvol design. De 13-megapixel-camera zorgt voor heldere en scherpe foto’s. Omdat selfies tegenwoordig minstens zo belangrijk zijn als foto’s van anderen, beschikt de IDOL 5 ook over een 5-megapixel frontcamera met flitser en een groothoeklens van maar liefst 84 graden.

De Alcatel IDOL 5 is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten voor de adviesprijs van 199 euro. Het toestel komt in de kleuren zwart en zilver.

portablegear.nl