Interessant:

Samsung Galaxy S8 in het rood

nieuws 10 november 2017 om 09:50

Samsung komt in Korea met een rode uitvoering van de Galaxy S8. De kleur, die Burgundy Red, is gedoopt, past goed bij het herfstachtige weer. Samsung kondigde de nieuwe kleur in een YouTube-video aan.

In de herfstachtige video laat Samsung de nieuwe kleur van de Galaxy S8 zien. De voorkant blijft zwart, net als bij de andere kleurstellingen. De achterkant van het toestel is nu donkerrood. De rode kleur is de zesde kleuroptie van de Galaxy S8, naast de reeds bestaande kleuren roze, zilver, blauw, grijs en zwart.

Voorlopig is de kleur alleen in Korea verkrijgbaar. Vrijwel altijd komen de nieuwe kleuren vanuit Korea ook naar Nederland. Sinds jaar en dag introduceert Samsung nieuwe kleuren van haar high-end toestellen om de aandacht voor de toestellen, en daarmee de verkopen te stimuleren.

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ volgen de Galaxy S7 en S7 edge op. Beide S8-toestellen hebben een edge-scherm en verschillen enkel qua schermgrootte en accucapaciteit. De reguliere S8 heeft een 5,8-inch scherm en de S8+ een 6,2-inch scherm. Bij beide toestellen loopt het super AMOLED scherm bijna tot de achterkant door. Samen met de glazen voor- en achterkant (van Gorilla-glas) zorgt dit voor een fantastisch uiterlijk.

portablegear.nl