Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Google Pixel 2 bij Belsimpel

nieuws 13 oktober 2017 om 14:37

Bij etailer Belsimpel.nl zijn de Google Pixel 2 telefoons per direct te bestellen. De Pixel 2 wordt binnen 5 tot 7 dagen geleverd. De Pixel 2 XL is vanaf nu te pre-orderen.

De Google Pixel 2-toestellen beschikken ze over een haarscherpe 12.2-megapixelcamera, met een diafragma van 1.8. Het DxOMark-platform heeft de camera al getest en gaf een score van 98 punten! Dit maakt de camera van de Pixel 2-familie tot de beste smartphonecamera van dit moment. Daarnaast beschikt het toestel over een krachtige Snapdragon 835-processor. In combinatie met het werkgeheugen van 4GB zorgt dit ervoor dat het toestel vloeiende prestaties levert en perfect is om mee te multitasken.

Google Pixel 2 XL
Google Pixel 2 XL

De Google Pixel 2 heb je binnen 5 tot 7 werkdagen in huis, in drie verschillende kleuren: zwart, wit en blauw. Aan de achterkant van het toestel vind je de karakteristieke, glazen bovenkant, boven de razendsnelle vingerafdrukscanner. Het toestel is verkrijgbaar in een 64- en 128 GB uitvoering.

Belsimpel.nl gaat ook de XL versie van de Google Pixel 2 aanbieden, deze is nu te pre-orderen. De XL is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: zwart en zwart-wit, en in twee opslagvarianten, namelijk 64GB en 128GB. De Google Pixel 2 XL is onder de motorkap precies hetzelfde als de Pixel 2, maar ziet er aan de buitenkant wel anders uit. Waar de Pixel 2 een 5.0-inchbeeldscherm heeft, beschikt de Pixel 2 XL namelijk over een 6.0-inchdisplay. Ook vallen de supersmalle schermranden direct op, evenals de schermverhouding van 18:9.

Goedkoop zijn de toestellen niet. De Pixel 2 gaat voor 899 euro over de toonbank. De Pixel 2 kost zelfs 1.039 euro.

portablegear.nl