Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Gratis cloudopslag Huawei gebruikers

nieuws 29 september 2017 om 15:06

Huawei lanceert de (gratis) Huawei Mobile Cloud waarmee je gegevens en telefooninstellingen draadloos kan opslaan, herstellen en kan synchroniseren. Vanaf september zijn de Huawei Mobile Cloud-updates geleidelijk op de Huawei P10, P10 Plus, P10 lite uitgevoerd.

Met behulp van de Cloud Drive kunnen gegevens tussen mobiele toestellen van Huawei eenvoudig overgebracht worden. Ook kun je op de Cloud Drive bestanden eenvoudig opslaan en toegang krijgen tot al je bestanden. Gebruikers die zich aanmelden voor de Huawei Mobile Cloud krijgen 5 GB aan gratis cloud-opslag. Naast de uitrol van de Huawei Mobile Cloud, opent Huawei ook haar eerste Customer Service Center in Nederland.

Op de nieuwe Cloud kunnen automatisch reservekopieŽn worden gemaakt van fotoís en videoís die zijn gemaakt met de camera, screenshots en schermopnamen. Je kan vervolgens weer eenvoudig de bestanden openen via je browser of vanuit de Gallery App.

Met behulp van een Huawei ID, kunnen gegevens ook automatisch gesynchroniseerd worden tussen alle mobiele telefoons van Huawei, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot Contacten, Agenda, Wi-Fi en Notities. Deze gegevens worden beheerd in de Cloud Web Portal. Gedurende de uitrol biedt Huawei Mobile Cloud 5GB gratis cloud-opslag aan en vanaf 2018 bestaat de mogelijkheid om de opslagmogelijkheden te vergroten. Alle data wordt exclusief opgeslagen in de EU op Europese servers.

Walter Ji, Directeur West-Europa Huawei Consumer Business Group: ďDe lancering van de Huawei Mobile Cloud bevestigt opnieuw onze inzet als bedrijf om een betere mobiele ervaring voor onze gebruikers te creŽren. Tegelijkertijd garanderen wij dat gegevens gemakkelijk opgeslagen en hersteld kunnen worden, en beschermd zijn. Alle bestanden en fotoís blijven binnen de EU servers en we hebben juridische, veiligheids- en privacy experts in de EU die ervoor zorgen dat onze systemen voldoen aan de lokale eisen.Ē

Volledige ondersteuning voor Huawei Mobile Cloud-functie is in eerste instantie beschikbaar in Duitsland, ItaliŽ, Frankrijk, Spanje, Groot-BrittanniŽ, Nederland, Finland en Polen. Andere landen volgen. Updates voor de Huawei P10 en P10 Plus zijn gestart op 27 september, gevolgd door de P10 Lite op 28 september en de Nova 2 op 30 september.

portablegear.nl