Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Alcatel U5 HD per direct beschikbaar

nieuws 28 september 2017 om 11:53

De Alcatel U5 HD, een aangepaste versie van de Alcatel U5, is vanaf heden verkrijgbaar in Nederland. Het toestel biedt een snellere processor, betere camera's en een nieuwere Android-versie ten opzichte van de reguliere variant.

De U5 HD is een verbeterde versie van de in februari geïntroduceerde Alcatel U5. Dit U5 HD is een instapmodel smartphone en beschikt over een easy grip-ontwerp, het nieuwste Android-besturingssysteem en een helder 5-inch HD-display voor een goed beeld. De Alcatel U5 HD is een gebruiksvriendelijk en fun toestel voor een aantrekkelijke prijs.

De Alcatel U5 HD biedt tal van handige functies. Zo zorgt de Easy Mode-functie voor een nog eenvoudiger Home-scherm en snelle toegang tot je belangrijkste apps. De slimme app voor schermafbeeldingen maakt het mogelijk om al scrollend een screenshot te maken en deze te bewerken zonder dat je eerst moet overschakelen naar een andere app. Phone Guard optimaliseert het werkgeheugen, bespaart batterijgebruik en zorgt ervoor dat het toestel altijd optimaal presteert. De Alcatel U5 HD is geschikt voor 4G-connectiviteit, waardoor je multimedia content optimaal kunt streamen.

Alcatel U5 HD
Alcatel U5 HD

Het 5-inch HD-display zorgt voor een scherp en helder beeld. Het strakke design, de afgeronde hoeken en de textuur van het toestel maken de telefoon niet alleen fijn om naar te kijken, maar ook dat hij lekker in de hand ligt. De Alcatel U5 HD beschikt daarnaast over een power-knop met micro textuur, zodat je de knop altijd makkelijk kunt vinden, ook zonder te kijken.

“Met de nieuwe Alcatel U5 HD kunnen mensen die toe zijn aan hun eerste smartphone genieten van een haarscherpe kijkervaring op het 5-inch HD-beeldscherm en van een fijne camera, voor een scherpe prijs. Met deze smartphone heb je alles wat je nodig hebt om het uiterste te halen uit waardevolle momenten in je leven”, aldus David Derrida, Product Director Europe bij Alcatel.

De Alcatel U5 HD is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor de adviesprijs van 119 euro. De Alcatel U5 HD is beschikbaar in de kleur Volcano Black (zwart).

portablegear.nl