Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Stijlvolle Deense hybride smartwatch

nieuws 26 september 2017 om 15:35

Lifestyle-merk SKAGEN breidt zijn hybride smartwatch portfolio uit met de kleinste wearable tot nu toe, speciaal ontworpen voor vrouwen. SKAGEN’s nieuwe Signatur T-Bar hybride smartwatch is verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, waaronder bandjes in stainless steel en roségoud.

Als merk dat sterk geworteld is in de Deense design-principes combineert SKAGEN simpel, tijdloos design met moderne innovatie. Sinds de lancering van de eerste hybride smartwatch-collectie afgelopen zomer, heeft SKAGEN voortdurend geprobeerd wearables te creëren die ook echt draagbaar zijn. De hybride smartwatches van het merk zoeken de balans tussen vorm en functie.

SKAGEN T-Bar
SKAGEN T-Bar

”Het ontwerp van onze hybride horloges is ongeëvenaard: de technologie wordt naadloos en nagenoeg onzichtbaar in een klassiek, maar modern horloge verpakt”, zegt Anne Cashill, senior vice president bij SKAGEN. “We zijn blij dat we ons aanbod kunnen uitbreiden met dit kleine, slanke design, ontworpen met vrouwelijke gebruikers in het achterhoofd. We vertrouwen erop dat we de wearable draagbaarder maken. Daarmee blijft SKAGEN zich onderscheiden in de fashion-tech-sector.”

De Signatur T-Bar hybride smartwatch biedt discrete, door de jezelf in te stellen bel-, sms- en e-mailnotificaties. Daarnaast kan je je activiteiten, slaap en bewegingen bijhouden. Verder krijg je met het horloge bedieningsopties voor je smartphone. De tijd van het horloge wordt ten slotte automatisch ingesteld.

De Signatur T-Bar hybride smartwatch is verkrijgbaar vanaf 199 euro en is te koppelen met de onlangs bijgewerkte SKAGEN-app, die werkt met iOS en Android. Daardoor kan je verbeterde notificaties ontvangen, direct op je horloge. Er is ruimte voor tot zes contacten en zes apps op de wijzerplaat om zo notificaties aan te geven. Als onderdeel van SKAGEN’s belofte, ‘good design for better living’, wordt de app continu bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten waar klanten om vragen. Door de techniek is klantfeedback snel te verwerken.

portablegear.nl