Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Belminuten bijkopen bij Simyo

nieuws 5 september 2017 om 15:22

Simyo introduceert vandaag een nieuwe extra bundel. Simyo Sim Only-klanten kunnen voortaan naast MBís bijkopen ůůk op elk moment belminuten en smsíjes bijkopen. Handig als je belbundel eerder op is dan verwacht. Met deze extra belbundel kan je een vast, laag tarief mobiel blijven bellen.

De extra belbundel bestaat uit 50 belminuten of smsíjes en kost 2 euro. Het beltarief is daarmee 4 cent per minuut. Dit is fors lager dan het reguliere buitenbundeltarief van 31 cent per minuut. Je kan de belminutenbundel bijkopen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. De extra belbundel is geldig tot het einde van de maand, net als je gewone bundels. Daarna vervallen de minuten van de extra belbundel.

ďDeze nieuwe bundel is ontstaan dankzij feedback van Simyo klanten. Klanten komen regelmatig met ideeŽn om de service van Simyo nog verder te verbeteren. Sinds 2014 scoort Simyo al consequent de hoogste klantloyaliteit-score van de telecommarkt.Ē aldus Simyo in een persbericht.†

Afgelopen verlaagde Simyo reeds de prijzen en werd de standaard internetsnelheid verhoogd naar 4G.

portablegear.nl