Interessant:

Samsung Galaxy Note8 officieel

nieuws 23 augustus 2017 om 22:07

Samsung heeft vanavond de opvolger van de geflopte Galaxy Note 7 geintroduceerd. De Galaxy Note8 (zonder spatie) is de Note met het allergrootste scherm ooit. Met een prijs van 999 euro is het ook de duurste Note ooit.

“De passie onder Note-gebruikers is groot. Zij zijn een blijvende inspiratiebron voor ons. Wij hebben de nieuwe Note voor hen ontworpen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Van het Infinity Display tot de slimmere S Pen en de meest krachtige Dual Camera, de Galaxy Note8 stelt je in staat dingen te doen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.”

De Galaxy Note8 heeft het grootste scherm ooit op een Note. Op het 6,3 inch Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display zie je, door de bijzondere beeldverhouding, meer, terwijl je minder hoeft te scrollen. Met de nieuwe functie App Pair kun je op de Galaxy Note8 alle kanten op. Tal van acties voer je eenvoudig tegelijkertijd uit op het Edge panel. Bekijk een video terwijl je appt met vrienden of bel in op een conference call met het nummer én de agenda voor je neus.

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note8

Sinds de introductie is de S Pen een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Note. Op de Galaxy Note8 is de S Pen sterk verbeterd met nieuwe manieren om te schrijven, tekenen en communiceren met je vrienden. De S Pen heeft een fijnere punt en verbeterde drukgevoeligheid.

De nieuwe Note heeft de krachtigste Samsung smartphonecamera tot nu toe aan boord. De Galaxy Note8 is uitgerust met twee 12 MP camera’s aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Of je nu een nieuwe stad ontdekt tijdens een citytrip of je achtertuin fotografeert op een mooie zondagmorgen, met OIS leg je de scherpste beelden vast.

Vier jaar geleden introduceerde Samsung het eerste Galaxy device dat waterbestendig was. Tegenwoordig kun je vrijwel overal uit de voeten met de Note dankzij de IP68 water- en stofbestendigheid en de S Pen. Je kunt zelfs schrijven als het display nat is.

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note8

De Samsung Galaxy Note8 is vanaf 15 september in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 999 euro. De eerste modellen verschijnen in de kleuren Midnight Black en Maple Gold. Als je van 23 augustus tot 14 september een pre-order plaatst voor de Galaxy Note8 ontvang je een gratis DeX bij de Galaxy Note8.

De Galaxy Note7 was het grootste fiasco van Samsung ooit. Het toestel werd na aanhoudende problemen met de accu van de markt gehaald. Dit leidde tot een miljardenstrop voor de Koreanen.

portablegear.nl