Interessant:

Prijs HTC VIVE vanaf nu 699 euro

nieuws 22 augustus 2017 om 15:08

HTC verlaagt de prijs van de HTC VIVE naar 699 euro. De HTC VIVE is het populairste stand-alone VR-platform van dit moment. Tevens krijg je bij de aanschaf van een HTC VIVE een gratis proefabonnement op Vivesport Subscription.

De HTC VIVE is vorig jaar geintroduceerd en kostte bij de lancering 899 euro. Vanaf vandaag zal de VIVE in heel Europa te koop zijn voor 699 euro. Als je nu een VIVE koopt krijg je een gratis proefabonnement op Viveport Subscription, waar je elke maand vijf games kan kiezen die je graag wil testen. Het basispakket van VIVE bestaat uit twee basisstations, twee bewegingssensoren en vernieuwde bekabeling. Bovendien is de headset gemaakt van nieuwer, lichter materiaal voor meer speelcomfort.

“VIVE is het eerste virtual-realityplatform in zijn soort, dat is gebouwd en geoptimaliseerd om VR in een huiskamersetting te ervaren. De interacties voelen levensecht aan. VIVE is gebouwd op het platform SteamVR en het systeem lost haar beloftes van geavanceerde technologie en de beste content ruimschoots in. VIVE heeft online het sterkste ecosysteem voor VR-hardware en -software, waardoor zowel consumenten als ontwikkelaars en ondernemingen op hun eigen niveau van VR kunnen genieten. Het VIVE-ecosysteem is opgetrokken rond de beste VR-hardware. Het wordt ondersteund door Vive X, een accelerator voor start-ups op het gebied van VR-hardware en gerelateerde technologie; door Viveport, het wereldwijde platform en de appstore voor virtual reality; en door Vive Studios, dat de content voor de games en apps maakt.” aldus HTC.

portablegear.nl