Interessant:

Nest Cam IQ beschikbaar

nieuws 30 juni 2017 om 16:43

De Nest Cam IQ Indoor-beveiligingscamera is vanaf nu beschikbaar. Pre-orders worden nu verstuurd, nieuwe klanten kunnen de camera vanaf vandaag kopen.

“De Nest Cam IQ combineert de beste beeldkwaliteit met intelligente functies. Daarvoor beschikt u altijd over de belangrijkste informatie – u weet wanneer uw kind veilig thuis is gekomen, of wanneer er zich een indringer in uw huis bevindt. Daardoor kunt u meer tijd besteden aan wat er echt toe doet en bent u minder tijd kwijt aan beheer van uw beveiliging. “ aldus Nest in een persbericht. “De Nest Cam IQ is slim genoeg om u niet alleen maar te laten zien wat er om u heen gebeurt, maar daarbij ook het verschil te maken tussen inbrekers en bijvoorbeeld uw kat. Alleen in het eerste geval wordt u op de hoogte gesteld, overigens zonder dat daar een abonnement bij benodigd is. Wanneer de Nest Cam IQ een persoon detecteert wordt automatisch ingezoomd zodat u weet met wie u te maken heeft. Met een Nest Aware-abonnement kunt u bovendien gepersonaliseerde meldingen ontvangen die u vertellen wie er zich in huis bevindt – zoals bijvoorbeeld familieleden, de oppas, of toch een vreemdeling.”

Nest Indoor Cam IQ
Nest Indoor Cam IQ

Hoogtepunten Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een slimme camera met de volgende features:

  • Video van hoge kwaliteit. Een unieke combinatie van premium hardware, geraffineerde software en een geweldige app ervaring. De Nest Cam IQ heeft een 4K-beeldsensor (8 megapixels), 12x digitaal inzoomen en verscherpen, en HDR-beelden (High Dynamic Range), zodat je niets hoeft te missen. Dankzij twee krachtige 940 nm infrarood-leds zorgt Nachtzicht ervoor dat alles gelijkmatig verlicht is zonder een rode glans (zelfs in het donker).
  • Praten & luisteren in HD-audio. De luidsprekers van de Nest Cam IQ zijn 7x sterker dan die van de oorspronkelijke Nest Cam. Verder staat de 3-microfoonarray dankzij de echo- en ruisonderdrukking garant voor helder geluid.
  • Doordacht ontwerp. De Nest Cam IQ heeft een helderwitte behuizing van polycarbonaat met een gepatenteerde draaisteun, waardoor je hem flexibel kunt plaatsen en snel en eenvoudig kunt installeren.
  • Ingebouwde beveiliging. De Nest Cam IQ versleutelt de videobeelden op het apparaat voordat ze worden gestreamd en opgeslagen. De camera maakt hiervoor gebruik van een veilige 128-bits AES-verbinding met TLS/SSL. Je kunt een extra beveiligingslaag toevoegen aan je Nest-account met verificatie in twee stappen. En dankzij de automatische over-the-air updates blijft je camera altijd beschermd tegen de nieuwste bedreigingen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Nest Cam IQ is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro. De Nest Cam Outdoor en de reguliere Nest Cam Indoor blijven verkrijgbaar voor 199 euro. Nest is bekend geworden met zijn slimme thermostaat.

portablegear.nl