Interessant:

Motorola Moto Z2 Play op komst

nieuws 7 juni 2017 om 14:49

Motorola heeft de nieuwe Moto Z2 Play en een viertal nieuwe Moto Mods aangekondigd. De Z2 Play is een modulaire telefoon in het middensegment en volgt de Moto Z Play van vorig jaar op.

De Moto Z2 Play, die de Moto Z Play uit 2016 opvolgt, is voorzien van een dunner en lichter ontwerp en levert snellere prestaties. Het volledig metalen unibody-ontwerp oogt fraai en zorgt voor extra bescherming. Het 5.5" Full HD Super AMOLED-scherm zorgt voor haarscherpe details, ongeacht wat je bekijkt. Een batterij die maximaal 30 uur meegaat en een 2.2GHZ octa-core processor zorgen ervoor dat je de dag ruimschoots doorkomt. Mocht je de Moto Z2 Play zijn vergeten op te laden dan is dit geen probleem. In slechts 15 minuten gaat je telefoon weer acht uur mee.

Motorola Moto Z2 Play
Motorola Moto Z2 Play

Dankzij de combinatie van laser autofocus en dual autofocus pixeltechnologie schiet je met de Moto Z2 Play heldere, scherpere foto’s, zelfs bij weinig licht. Het toestel is verder voorzien van een 5MP voorcamera en dual color corrected flash.

Vorig jaar werden de Moto Mods geďntroduceerd om nieuwe functies toe te voegen die niet beschikbaar zijn op andere smartphones. Met deze nieuwe Mods wordt nog meer mogelijk.

  • Moto GamePad: deze Moto Mod maakt het mogelijk om je Moto Z in één klik te veranderen in een handheld gaming console. Maak gebruik van de dual control sticks, D-pad en vier action buttons voor een echte gaming-ervaring, ongeacht waar je bent. Met de ingebouwde batterij van 1035mAh kun je je vrienden eruit spelen.
  • JBL SoundBoost 2: deze Moto Mod laat je tien uur lang muziek spelen. De Mod is voorzien van een waterafstotende coating, verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw of zwart en zo ontworpen dat hij beter aanvoelt in je hand. Ook deze SoundBoost 2 is voorzien van een ingebouwde klikstand. Tot slot is er een nieuwe app beschikbaar, My JBL SoundBoost 2, zodat je het geluid altijd naar voorkeur kunt aanpassen.
  • TurboPower Pack: deze Mod voegt een extra dag aan batterij toe wanneer je echt het maximale aan batterij nodig hebt. Laadt je batterij on the go op (tot 15W) wanneer je snel even moet opladen. Mocht je powerpack nu bijna leeg zijn, dan is hij in slechts 20 minuten weer tot 50% opgeladen.
  • Moto Style Shell: deze Mod maakt snel draadloos opladen (tot 10W) voor je Moto Z mogelijk en verschijnt in een ultradun, stylish design.

De Moto Z2 Play en nieuwe Moto Mods zijn later dit jaar beschikbaar in Europa.

portablegear.nl