Interessant:

TomTom met gratis roadtrips

nieuws 7 juni 2017 om 11:36

TomTom heeft TomTom Road Trips gelancerd, een gratis platform, waarmee je 's werelds beste roadtrips kan ontdekken. Op dit moment zijn er 90 routes beschikbaar in binnen- en buitenland. In Nederland kan je onder andere een bollenstreekroute, een route langs de Deltawerken en de Elfstedentocht rijden.

TomTom Road Trips biedt je inspiratie door middel van een collectie die bestaat uit meer dan 90 zorgvuldig uitgekozen routes over de hele wereld. Van de prachtige Amalfi-kust tot de sensationele Australische Great Ocean Road, het pittoreske Zuid-Afrikaanse Chapman’s Peak tot de epische Route 66.

“Wij weten dat onze klanten hun navigatiesystemen gebruiken om het onbekende te ontdekken en de wereld te verkennen. Met het vakantieseizoen om de hoek wilden we het voor hen eenvoudiger maken om ’s werelds beste roadtrips te ontdekken,” zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer. “Met TomTom Road Trips kunnen bestuurders en motorrijders worden geïnspireerd en genieten van de vrijheid om wegen te verkennen tijdens een weekend- of een roadtrip.”

TomTom Road Trips werkt probleemloos met TomTom’s online route planner, TomTom MyDrive. Je kan een route uitkiezen en rustpunten en Points of Interest (POIs) toevoegen of de route zelfs ‘slepen’ in de routeplanner om een specifieke weg te integreren die ze willen rijden. Je kan verder je eerder geplande routes direct opslaan en synchroniseren met je TomTom navigatiesysteem voordat je vertrekt.

TomTom Road Trips is beschikbaar vanaf vandaag via roadtrips.tomtom.com. Vorig jaar introduceerde TomTom al een gratis website met live verkeersinformatie in grote steden.

portablegear.nl