Interessant:

TomTom met goedkoper golf-horloge

nieuws 17 mei 2017 om 23:13

TomTom heeft een nieuw goedkoper golf-horloge aan haar assortiment toegevoegd, de GOLFER 2 SE. Tevens breidt TomTom de functionaliteit van de GOLFER 2 uit met een 24/7 activity tracking-optie

De nieuwe TomTom GOLFER 2 SE biedt golfers de belangrijkste mogelijkheden uit de GOLFER-reeks voor een aantrekkelijke prijs, zoals green- en hindernisweergave, automatische slagdetectie en -analyse na de wedstrijd in de app. De TomTom GOLFER 2 SE heeft een sportieve horlogeband en is beschikbaar in de kleuren grijs en oranje of zwart en groen.

TomTom Golfer 2 SE
TomTom Golfer 2 SE

Door het meten van afstanden tot de greens en hindernissen elimineert de TomTom Golfer 2 SE alle onzekerheid en dankzij de automatische slagdetectie krijg je inzicht in je slagpotentie. Je ziet afstanden voor drive- en approach-slagen in één oogopslag en kan na de wedstrijd je slagen analyseren in TomTom MySports. De automatische scorekaart maakt het makkelijker om inzichtelijk te maken waar verbetering mogelijk is.

Dankzij de 24/7 activity tracking-optie van de TomTom GOLFER 2 uit 2016 krijgen gebruikers de hele dag door inzicht in het aantal stappen, actieve minuten en verbrande calorieën. De premium horlogeband van dit nieuwe GPS-golfhorloge is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, lichtgrijs en zwart.

“De golfers die onze producten gebruiken laten weten dat zij hun GOLFER-horloge graag elke dag dragen. Nu kunnen zij gebruikmaken van het voordeel van 24/7 activity tracking” zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer. “We willen de GOLFER-producten toegankelijk maken voor alle golfers en hen helpen hun prestaties te verbeteren. De GOLFER 2 SE is hier speciaal voor ontworpen.”

De nieuwe TomTom GOLFER 2 en de TomTom GOLFER 2 SE zijn per direct verkrijgbaar in de geselecteerde golfwinkels in Europa. De TomTom GOLFER 2 is beschikbaar vanaf 249 euro en de TomTom GOLFER 2 SE is beschikbaar vanaf 199 euro.

portablegear.nl