Interessant:

Goedkope Moto C Plus komt naar Nederland

nieuws 16 mei 2017 om 12:19

Motorola komt de eerste week van juni met de Motorola C Plus. De Moto C Plus is een ideaal toestel voor niet al te intensief telefoongebruik. Ideaal om te appen, video's kijken en internetten. En dat voor een adviesprijs van 119 euro.

Motorola heeft de Moto C, en de Moto C Plus aangekondigd. De Moto C Plus is een krachtigere uitvoering van de Moto C. Beide toestellen hebben een 5-inch scherm en 1 GB RAM. De processor in beide toestellen is een 64-bit MT6737 met eenmalig kloksnelheid van 1,3 GHz. NFC, waterdichtheid of een vingerafdrukscanner zal je tevergeefs zoeken op beide toestellen.

Motorola Moto C Plus
Motorola Moto C Plus

De Motorola Moto C Plus is uitgerust met een forse accu van 4.000 mAh. Met één keer opladen kan je maximaal 30 uur vooruit. Dankzij dual sim wissel je gemakkelijk tussen een persoonlijk en een zakelijk telefoonnummer. Met een microSD-kaartje breid je gemakkelijk de opslag uit. De Moto C Plus beschikt ook over een krachtige camera, zelfs wanneer er sprake is van weinig licht. Met een 2-megapixel-voorcamera, ‘selfie’-licht en een 8-megapixel-achtercamera met LED-flitser, krijg je altijd mooie, scherpe foto's en selfies.

De Moto C Plus is vanaf de eerste week juni beschikbaar tegen een richtprijs van 119 euro in de kleuren zwart en wit. De reguliere Moto C zal niet in Nederland gevoerd worden.

portablegear.nl


Gerelateerde producten