Interessant:

HTC U11 heeft knijpbediening

nieuws 16 mei 2017 om 10:13

HTC heeft vandaag de HTC U11 geintroduceerd. De U11 is de eerste telefoon met knijpbediening. Of dit voldoende is om de strijd van Apple en Samsung te winnen is de vraag. De HTC U11 heeft een adviesprijs van 749 euro.

Bijzonder is de knijpbediening, met de naam Edge Sense, van de HTC U11. De bediening van de telefoon wordt hierdoor eenvoudiger. Zo kan je makkelijk een foto maken door in het toestel te knijpen. Ook een bericht versturen is makkelijker dan ooit: knijpen, bericht inspreken en verzenden. De knijpfunctionaliteit is zelfs aan te passen aan je eigen voorkeuren. Open je e-mail, favoriete game of app of kies een van de vele andere opties. Daarnaast geeft HTC Edge Sense je de mogelijkheid om acties te koppelen aan kort of lang knijpen voor nˇg meer controle. Omdat HTC Edge Sense de daadwerkelijke druk van je knijpbeweging herkent, is deze ook te gebruiken onder nagenoeg elke omstandigheid, zelfs wanneer je handschoenen draagt of als het scherm nat is geworden.

HTC U11
HTC U11

HTC heeft verschillende lagen glas gebruikt voor de body van het toestel. De achterkant weerspiegelt de levendige kleuren van de mineralen die bij elke kijkhoek door lichtinval subtiel van kleur veranderen. Het naadloze, gebogen design van de HTC U11 is tot stand gekomen door zowel aan de voor- als achterkant van het toestel 3D-glas te gebruiken. Het verhitten en buigen van het glas gebeurt onder zeer hoge druk waardoor de telefoon langs alle drie de assen even dun is, vanaf welke kant je hem ook bekijkt.

De waterdichte HTC U11 heeft een Quad HD 3D glazen scherm van 5,5-inch en draait op een Snapdragon 835 processor. 4GB RAM en 64 GB uitbreidbaar opslagruimte zijn standaard. De HTC U11 beschikt ook over een vingerafdrukscanner voor extra privacy en veiligheid. Snel even een notitie of foto maken, het is zo gebeurd als je de telefoon opent met de vingerafdrukscanner.

HTC U11
HTC U11

Zoals we van HTC gewend zijn blinkt de U11 uit op audiogebied.áDe HTC U11 introduceert de laatste versie van HTC USonic, dat nu Active Noise Cancellation combineert met de mogelijkheid om het geluid af te stellen op jouw persoonlijke gehoor. Door de ingebouwde microfonen in de oordoppen en de USB-C dataconnectiviteit brengen de USonic-oordoppen met behulp van sonartechnologie je binnenoor in kaart en stellen automatisch het geluidsprofiel af op jouw persoonlijke anatomie. Dit zorgt voor een persoonlijke en geoptimaliseerde luisterervaring

De HTC U11 is vanaf juni beschikbaar in Amazing Silver(zilver), Sapphire Blue (blauw), Brilliant Black (zwart) en Ice White (wit) met een adviesverkoopprijs van 749 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws