Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Onbeperkt data en bellen voor 25 euro bij Tele2

nieuws 15 mei 2017 om 23:19

Tele2 komt vanaf 17 mei met Tele2 Unlimited. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een abonnement met onbeperkt data, sms en belminuten. Tele2 Unlimited kost 25 euro per maand.

“Tele2 staat voor het opschudden van de markt. Vandaag veranderen we de mobiele markt in Nederland voorgoed – door klanten mobiel internet te geven zoals het bedoeld is,” zegt Jon James, CEO van Tele2 Nederland. “Vanaf woensdag 17 mei geeft Tele2 je unlimited data en unlimited bellen en sms’en, met overal schandalig snel 4G-internet, voor maar 25 euro per maand! En vanaf dan zijn de prijzen van onze andere bundels nog eens ongenadig aangescherpt.” vervolgt Tele2 in een persbericht.

Om misbruik te voorkomen kan je per dag, zonder extra handelingen, 5 GB data verbruiken. Wil je meer data, dan dien je voor elke extra GB een sms'je te sturen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor bellen en sms'en geldt een Fair Use Policy.

Vanaf 8 juni 2017 zijn de bel- en databundels geldig in de hele EU plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Als je een bundel van 8GB of groter hebt, kun je per maand 6GB aan data in het buitenland gebruiken. Daarna betaal je 0,009 euro per MB.

Ook bestaande klanten profiteren. Als je een bestaand 24 GB-abonnement hebt, wordt deze automatisch verhoogd naar Unlimited. Hiervoor betaal je (ook) 25 euro per maand. Heb je een bestaande lagere bundel dan kan je ervoor kiezen om te upgraden naar een betere bundel inclusief Unlimited. In beide gevallen geldt dat de overige contractvoorwaarden en contractperiodes gewoon gelijk blijven aan wat ze waren.

Tele2 is met dit abonnement fors goedkoper dan T-Mobile. Het T-Mobile Go Unlimited abonnement kost 35 euro. Zelfs met 5 euro extra vriendenkorting is T-Mobile nog 20 procent duurder dan Tele2.

portablegear.nl