Interessant:

Nieuwe TomTom VIA 53 met WiFi

nieuws 9 mei 2017 om 13:28

TomTom kondigt vandaag de nieuwe TomTom VIA 53 aan. De VIA 53 is een navigatiesysteem met WiFi, waardoor je het systeem makkelijk kan updaten. Ook je telefoon is te koppelen met de VIA 53

De TomTom VIA 53 wordt geleverd met ingebouwde WiFi, waardoor je niet langer verbinding hoeft te maken met de computer om de laatste kaarten- en softwareupdates uit te voeren. Door het verbinden van je smartphone met de nieuwe TomTom VIA 53, ontvang je gesproken smartphone-notificaties van SMS en iMessage en ondersteunt het product stembediening door compatibiliteit met Siri en Google Now. De nieuwe TomTom VIA 53 is ontwikkeld voor hoge kwaliteit handsfree telefoongesprekken voor bestuurders die verbonden willen blijven.

“We zijn verheugd dat we nu WiFi integreren in onze mid-range producten, zodat het makkelijker is voor onze klanten om de laatste updates te krijgen en hen in beweging te houden. De nieuwe TomTom VIA 53 zit vol innovaties. We helpen bestuurders om verbonden te blijven met hun smartphone, met een minimale afleiding. We willen helpen om een autorit veiliger te maken,” zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director TomTom Consumer.

De nieuwe TomTom VIA 53 (5 inch touchscreen) wordt geleverd met Lifetime TomTom Traffic en Lifetime Map updates. De VIA 53 is per vandaag beschikbaar voor een adviesprijs van 199 euro. Vorige maand introduceerde TomTom nieuwe navigatiesysteem voor motorriders.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws