Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Wileyfox start over op Android Nougat

nieuws 10 april 2017 om 11:51

Wileyfox kondigt vandaag de uitrol van Android Nougat 7.1.1 aan voor zijn bekroonde Swift 2-serie telefoons, inclusief de Swift 2, Swift 2 Plus en Swift 2 X. De upgrade maakt deel uit van migratie van Cyanogen OS naar een eigen ontwikkeld, op Android gebaseerd besturingssysteem.

ôDe upgrade, in samenwerking met Google, voldoet aan Wileyfox zijn belofte om voortdurend te zorgen voor de nieuwste beveiligings- en Android-updates voor zijn apparaten. Het nieuwe besturingssysteem zal in eerste instantie worden uitgerold voor de Wileyfox Swift 2-serie en de rest van het portfolio zal de Nougat-upgrade voor eind juni ontvangen. De overstap van Cyanogen OS naar een pure Android-versie wordt geleverd met de Wileyfox look-and-feel en is zo goed als vrij van bloatware voor betere prestaties en ervaring. Het is het bewijs van de betrokkenheid van Wileyfox om een best-in-class user-experience aan haar klanten te leveren.ö aldus Wileyfox in een persbericht.

Wileyfox Swift 2
Wileyfox Swift 2

Met vergaande aanpassingsmogelijkheden, verbeterde beveiliging en privacy als focus, biedt Wileyfox zijn gebruikers beveiligde mappen (FolderLock), het blokkeren van spam (Truecaller), het instellen van PIN Scramble en nog meer WileyFeatures. De upgrade naar Android Nougat 7.1.1 is GMS- en CT-compliant en zorgt daarmee voor toegang tot alle Google-diensten en functies, waaronder de Playstore, Music, Video, en nog veel meer.

De uitrol van de Nougat-update start per direct voor de Swift 2 serie. De Wileyfox Swift en Storm kunnen de update volgende week verwachten. De Spark-serie komt het laatst, in juni, aan de beurt. Eind vorig jaar won Wileyfox met de Wileyfox Swift 2 een Telecom Award voor Beste Koop Entry Level.

portablegear.nl