Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Bragi met nieuwe draadloze koptelefoon

nieuws 7 maart 2017 om 11:58

Vorig jaar was Bragi één van de eersten met een volledig draadloze koptelefoon, de Bragi Dash. Nu introduceert Bragi een nieuwe draadloze koptelefoon, met de ingewikkelde naam Heapdphone.

Met de Headphone kan je draadloos telefoontjes aannemen, muziek luisteren en spraakcommando’s doorgeven. The Headphone kan zes uur achtereen gebruikt worden voordat hij opnieuw opgeladen moet worden en heeft een standbytijd van 250 uur. De Headphone beschikt in tegenstelling tot zijn voorganger over knoppen, waardoor de bediening een stuk eenvoudiger is. De Headphone komt in drie verschillende pasvormen.

Bragi The Headphone
Bragi The Headphone

The Headphone kan worden aangesloten op élk Bluetooth-apparaat. Met de Headphone kan geschakeld worden tussen muziek en telefoongesprekken. The Headphone maakt gebruik van de geavanceerde Versant spraaktechnologie, voor helder stemgeluid. Verder beschikt The Headphone over Audio transparantie en kan het apparaat door middel van spraakopdrachten commando’s opvolgen. En dat alles kan zonder op of om te kijken naar je smartphone.

De Bragi The Headphone kost 169 euro en is verkrijgbaar in het zwart. Eerder introduceerde Bragi al The Dash. Ook Samsung en Motorola hebben draadloze oordopjes.

portablegear.nl