Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Wiko toont nieuw portfolio

nieuws 27 februari 2017 om 22:23

Ook Wiko heeft tijdens het MWC haar nieuwe portfolio bekendgemaakt. Meest opvallend is de Wiko WIM, één van de meest geavanceerde Wiko smartphones tot heden. Verder introduceert Wiko de WIM Lite, de Upulse en de Upulse Lite.

Met de WIM-serie neemt Wiko de meest recente cameratechnologie op in zijn nieuwe smartphones. Zo beschikt de Wiko WIM over een dubbele camera die elk zijn voorzien van een resolutie van 13 megapixels. De RGB- en B&W Sony IMX258-sensors werken perfect samen. Zo maak je zelfs in moeilijke lichtomstandigheden de prachtigste foto’s en deel je deze vervolgens zonder problemen. Verder heeft de WIM een 5,5-inch AMOLED scherm en een body van metaal. De WIM Lite is een kleinere en eenvoudigere uitvoering van de WIM. Grootste verschil is het ontbreken van de dubbel camera. In plaats daarvan moet je het doen met een enkele 13-megapixel hoofdcamera met dual led flash en 16-megapixel selfiecamera details en levendige kleuren moeiteloos vast.

Wiko WIM range
Wiko WIM range

De Upulse en de Upulse Lite zijn twee vrijwel identieke toestellen. De Upulse is het grootste toestel van de twee met een 5,5-inch scherm. De Upulse Lite heeft een 5,2-inch scherm. De rest van de specificaties is gelijk. Beide toestellen hebben een slank metalen design in drie kleuren: antraciet, zilver of roségoud. Verder kan je rekenen op een slimme 13-megapixel hoofdcamera, 8-megapixel selfiecamera met selfieflits, geweldig geluid en een helderheid van 500 NITs.

Wiko Upulse
Wiko Upulse

Ook introduceert Wiko de MAX reeks. De MAX toestellen zijn reeds bestaande toestellen met extra accucapaciteit voor extra uithoudingsvermogen. Zowel de Jerry, de Lenny3 en de Sunny krijgen de komende maanden een MAX-variant.

portablegear.nl