Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

De Nokia 3310 is terug

nieuws 26 februari 2017 om 20:22

Nokia heeft vandaag een drietal nieuwe toestellen ge´ntroduceerd, waaronder een gemoderniseerde versie van de Nokia 3310. De meest verkochte mobiele telefoon ooit, is terug in een nieuw jasje met een adviesprijs van 49 euro,

HMD Global heeft sinds kort de rechten om Nokia smartphones te fabriceren en op de markt te brengen. Tijdens het Mobile World Congress toonde het Finse bedrijf vier nieuwe smartphones, bestaande uit de Nokia 6, de Nokia 5, de Nokia 3 en de Nokia 3310.

De nieuwe Nokia 6 levert prestaties en indrukwekkend entertainment in een hoogwaardig en robuust ontwerp. De Nokia 5 past perfect in je hand, en de Nokia 3 biedt uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alle nieuwe Nokia-smartphones draaien op een kale versie van Android Nougat en bieden daarmee een pure, goed beveiligde en up-to-date ervaring. Daarnaast beschikt de serie ook over Google Assistant. De Nokia-smartphoneserie biedt de nieuwste Google-diensten en maandelijkse security-updates. Hierdoor zijn de Nokia-smartphones goed beveiligd en up-to-date.

Meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de Nokia 3310, ÚÚn van de populairste telefoons ooit. De nieuwe Nokia 3310 is een moderne uitvoering van een van ĺs werelds best verkochte telefoons aller tijden. De 3310 heeft een gesprekstijd van 22 uur en een stand-bytijd van een maand ľ en dat in een fris, kleurrijk en modern ontwerp. De verkrijgbare kleuren zijn Warm Red en Yellow (met een glossy afwerking), en Dark Blue en Grey (beide met een matte afwerking). Een vernieuwde versie van het spel Snake staat bovendien vooraf ge´nstalleerd. De Nokia 3310 is verkrijgbaar voor een gemiddelde wereldwijde retail adviesprijs van 49 euro.

Nokia 3310 - 2017
Nokia 3310 - 2017

De Nokia 3, 5 en 6 gaan respectievelijk ongeveer 139, 189 en 229 euro kosten. De nieuwe serie Nokia-smartphones en de Nokia 3310 is naar verwachting vanaf het tweede kwartaal van 2017 verkrijgbaar.

portablegear.nl