Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Meer data bij Tele2

nieuws 31 januari 2017 om 15:36

Vanaf 1 februari vergroot Tele2 de hoeveelheid data bij twee van haar abonnementen. Vanaf nu is het ook mogelijk om met iPhones via 4G te bellen bij Tele2. De provider kondigt tot slot maandelijks opzegbare sim-only-abonnementen aan.

Malin Holmberg, CEO van Tele2 Nederland: ‘We zijn hier om het gebruik van mobiele telefoons zo zorgeloos mogelijk te maken. Op 1 februari nemen we weer een paar belangrijke stappen om ervoor te zorgen dat al onze klanten altijd verzekerd zijn van de allerbeste 4G-gebruikerservaring, zowel voor spraak als mobiel internet. Met bundels die het op elk prijsniveau mogelijk maken om te zwemmen in de mobiele data en de vrijheid voor al onze klanten om te komen en gaan wanneer ze willen.’

Tele2 vergroot de hoeveelheid data in de middelste twee bundels van haar propositie te vergroten. Van 4GB en 8GB naar respectievelijk 5GB en 10GB voor dezelfde prijs. De bundels van 1GB, 2GB en 24GB bundels dekken nog steeds ruim de behoeften van onze klanten en worden niet aangepast.

Tele2 heeft de selectie van Volte-enabled telefoons die geschikt zijn op het eigen netwerk, weer verder uitgebreid. Sinds afgelopen vrijdag kunnen ook iPhones gebruikers met de meest recente iOS-software op hun toestel zowel data-als spraakdiensten op Tele2’s eigen 4G-netwerk gebruiken. Klanten die iOS 10.2 hebben geïnstalleerd op de iPhone SE, de iPhone 6 en 6s reeks en de iPhone 7-reeks profiteren nu ook van HD geluidskwaliteit.

“Met de nieuwe introducties bouwt Tele2 verder aan de ultieme keuzevrijheid voor haar klanten. Klanten kunnen verschillende spraak en data bundels kiezen en mixen. De medewerkers van Tele2’s zakelijke klanten kunnen ook data met elkaar delen met behulp van de zogenaamde company bundel. Alle medewerkers gebruiken een datapool. In combinatie met abonnementen die elke maand kunnen worden opgezegd, biedt dit organisaties maximale flexibiliteit.” aldus Tele2 in een persbericht.

T-mobile kondigde verlaagde begin 2017 haar tarieven aanzienlijk. Robin Mobile volgde met de aankondiging dat haar bundels direct in de hele EU - zonder extra kosten - te gebruiken zouden zijn.

portablegear.nl