Interessant:

Onzichtbare nanocoating zorgt voor supersterk scherm

nieuws 10 november 2016 om 13:27

Sinds deze week is de vloeibare schermbeveiliging van NanoFixit in Nederland beschikbaar. De NanoFixit schermbeveiliging biedt een krasvrij beeldscherm en zorgt voor een vermindering van straling en de hoeveelheid bacteriŽn op het scherm. Bijkomend voordeel is dat de schermbeveiliging een waterafstotende werking heeft.

NanoFixit is als schermbeveiliging te gebruiken voor elk type telefoon en heeft een all-in werking: bescherming tegen krassen, straling en bacteriŽn. NanoFixit versterkt het scherm middels nanotechnologie. De bestandsdelen van het product stoten daarnaast iedere vloeistof af. Deze water- en vuilafstotende eigenschap zorgt ervoor dat schermen gemakkelijk schoon te maken zijn. De nanotechnologie, waaruit Nanofixit tot stand is gekomen, bevat titanium deeltjes met antibacteriŽle eigenschappen. Zo ontstaat er een coating die bescherming biedt tegen bacteriŽn van alledaags gebruik.

In drie eenvoudige stappen is een beschermende laag op ieder beeldscherm aan te brengen. Deze laag is onzichtbaar en doet geen afbreuk aan het design van je smartphone. Ruben Wolf, CEO van NanoFixit Nederland: ďDankzij nanotechnologie creŽren we schermbeveiliging die met het blote oog niet zichtbaar is. Glazen plaatjes en plastic folies zijn daardoor verleden tijd. Met de nieuwe 3D telefoons op komst, geloven wij dat Nanofixit het product van de toekomst is.Ē

De hoogstaande kwaliteitskenmerken van het product zijn niet onopgemerkt gebleven. Op werelds grootste elektronica beurs, Global Sources in Honk Kong, werd NanoFixit uitgeroepen tot meest innovatieve startup van 2016. Ook won Nanofixit de Analysts Choice, wegens het bacteriedodend percentage van 99,8%, gemeten op telefoonschermen.

Het ĎDepartment of Science and Technologyí in de Filipijnen heeft het product geprijsd met het 9H certificaat; hiermee wordt de hardheid aangetoond. NanoFixit scoort hiermee ťťn level onder dat van diamant, dat een hardheidsschaal van 10H kent. Zo worden beeldschermen voorzien van de vrijwel maximaal mogelijke hardheid. Daarnaast hebben testen, uitgevoerd door SGS, Wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, aangetoond dat de productreeks van NanoFixit elektromagnetische straling reduceert tot wel 90% bij mobiel telefoongebruik.

portablegear.nl