Interessant:

Ook activity tracker van Huawei

nieuws 4 november 2016 om 16:50

Naast de Huawei Mate 9 introduceerde Huawei gisteren ook een nieuwe smartwatch, de Huawei Fit. De Huawei Fit is geschikt voor meerdere sporten, meet je hartslag, telt je stappen en houdt je slaap bij. In Nederland is het horloge exclusief bij Coolblue verkrijgbaar.

De Huawei Fit is een speels vormgegeven activity tracker, die draait op een door Huawei zelf ontwikkeld besturingssysteem en dus niet op Android Wear zoals zoveel andere horloges. De waterdichte kast van de Fit weegt slechts 35 gram en is gemaakt van aluminium. De batterij gaat bij normaal gebruik tot zes dagen mee. Middels bluetooth verbind je je telefoon en je horloge met elkaar om berichten en notificaties van telefoontjes op je pols te ontvangen. Het bandje van de Fit is eenvoudig te wisselen.

Huawei Fit
Huawei Fit

Tijdens het sporten wordt je hartslag automatisch gemeten. Als je niet aan het sporten bent kan je handmatig je hartslag laten meten. Tijdens het sporten houdt de Fit je hartslag in real-time bij. Het horloge werkt met vijf hartslagzones, zodat je in één oogopslag ziet welke intensiteit je workout heeft.

De Huawei Fit is per direct te bestellen in pre-order voor een prijs van 149 euro. Het horloge is naar verwachting per 1 december verkrijgbaar. Tegelijk met de Huawei Fit introduceerden de Chinezen de Mate 9.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws