Interessant:

Apple Watch Nike+ komt vrijdag

nieuws 25 oktober 2016 om 11:09

Vanaf vrijdag 28 oktober is de Apple Watch Nike+ verkrijgbaar in Nederland. De Apple Watch Nike+ combineert alle features van de Apple Watch Series 2 met de nieuwe Nike+ Run Club-app. Ook heeft deze uitvoering wijzerplaten die zijn geïnspireerd op de kenmerkende stijl van Nike.

De Nike+ Run Club-app is naadloos geïntegreerd in de Apple Watch Nike+ en zorgt voor dagelijkse motivatie via slimme herinneringen, uitdagingen van vrienden en zelfs meldingen over gunstige weersomstandigheden. Trainingsgegevens, zoals tempo, afstand en hartslag, zijn in een oogopslag te zien. Via gedeelde trainingsoverzichten zorgt de app daarnaast voor gezonde sportiviteit tussen hardlopers.

Apple Watch Series 2 Nike+
Apple Watch Series 2 Nike+

“Hardlopen is in de hele wereld een van de populairste manieren om in shape te blijven en gezond te leven. Met Apple Watch Nike+ worden hardlopers nog meer gemotiveerd om hun doelen te halen”, vertelt Jeff Williams, Chief Operating Officer van Apple. “De reacties die we tot nu toe hebben gekregen zijn fantastisch. Daarom zijn we blij dat onze klanten vanaf aanstaande vrijdag hun Apple Watch Nike+ kunnen gaan dragen.”

“Apple en Nike hebben gemeen dat we het leven van onze klanten makkelijker én leuker willen maken. Met deze speciale Watch hopen we dat te bereiken voor hardlopers overal de hele wereld”, aldus Trevor Edwards, voorzitter van Nike. “Met Apple Watch Nike+ en de Nike+ Run Club-app hebben we een veelzijdig device gecombineerd met een eenvoudige hardloopoplossing voor alle sporters. Hiermee bewijzen we opnieuw de gedrevenheid van Nike om innovatieve producten op de markt te brengen.”

De Apple Watch Nike+ heeft net als alle Apple Watch Series 2-modellen een ingebouwd gps-systeem waarmee tempo, afstand en route kunnen worden bijgehouden. Je hoeft je iPhone dus niet meer mee te nemen als je gaat hardlopen. Bovendien is de Apple Watch Nike+ voorzien van het helderste display dat Apple ooit heeft gemaakt. Daardoor zijn de meetgegevens eenvoudig af te lezen. En aangezien het horloge waterbestendig is tot op 50 meter, kun je na je training zonder problemen een frisse duik in het water nemen.

De Apple Watch Nike+ is verkrijgbaar met een aluminium kast in twee verschillende formaten (38 mm en 42 mm) met een Nike-sportbandje in vier kleuren: zwart/volt, zwart/cool grijs, mat zilver/wit en mat zilver/volt. De Apple Watch Nike+ met een 38-mm kast is verkrijgbaar voor € 439 en met een 42-mm kast voor € 469.

portablegear.nl


Gerelateerde producten