Interessant:

Icarus Illumina Pro: 9,7-inch e-reader

nieuws 15 september 2016 om 08:51

De Nederlandse e-reader-fabrikant Icarus heeft een 9,7-inch grote e-reader aangekondigd, de Illumina Pro. De Illumina Pro is een 9.7 inch Android e-reader met verlichting. Het is de grootste e-reader met verlichting op de markt.

De nieuwe Illumina Pro is de grootste binnen de Illumina serie e-readers, bestaande onder andere uit de Icarus Illumina en de Icarus Illumina XL en beschikt over een 9,7-inch E-Ink Pearl HD scherm met een resolutie van 1200x825. Bij deze e-reader bepaal je zelf waar uit welke bron je je boeken haalt.

 

Icarus Illumina Pro
Icarus Illumina Pro

“De Illumina Pro volgt de Icarus eXceL op, sinds 2012 verkocht aan professionals wereldwijd. Net als de eXceL, spreekt de Illumina Pro (professionele) gebruikers aan die langdurig lezen, bijvoorbeeld omdat ze in hun werk met (PDF) documenten omgaan en af willen van vermoeiende LCD schermen, of omdat ze een papierloos kantoor willen creëren. Met uitgebreide weergavemogelijkheden voor PDF documenten en de mogelijkheid handgeschreven aantekeningen te maken, opslaan en exporteren is de Illumina Pro de beste keus voor deze kritische gebruikers.” aldus Icarus in een persbericht.

Icarus Illumina Pro
Icarus Illumina Pro

Dankzij het geïntegreerde front light kan je nu ook in omstandigheden met weinig licht comfortabel lezen. De hardware is verder krachtiger geworden en de hoeveelheid opslag is gegroeid naar 16 GB. Net als de 6-inch Illumina en 8-inch Illumina XL, draait de Illumina Pro op Android. De Illumina serie is daardoor de meest open serie e-readers op de markt, waarbij je toegang hebt tot meer content dan met welke andere e-reader ook.

portablegear.nl