Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

LG V20 in september verwacht

nieuws 1 augustus 2016 om 12:59

LG laat weten in september met de V20 te komen, de opvolger van de V10. De LG V20 draait op Android 7.0 Nougat en zal waarschijnlijk net als de V10 uitgerust zijn met een dubbel scherm.

Er is nog niet veel meer bekend over de LG V20. Vermoedelijk heeft het toestel een groot 1.440 x 2.560 resolutie scherm en een dubbele selfiecamera (net als op de V10). Ook de Dura Guard-behuizing, die is vervaardigd van roestvrij staal, zullen we waarschijnlijk terugzien op de V20. Het toestel is dankzij deze behuizing schokbestendig tot vallen van 1,2 meter.

LG V10
LG V10

De LG V10áuit 2015, had een 2,1-inch breed IPS Quantum Display (van 160 x 1.040 pixels), dat je altijd kan laten aanstaan, zodat je toch productief kan blijven zonder dat dit veel energie van de batterij vraagt. Vermoedelijk zal de LG V20 ook uitgerust zijn met een tweede scherm. Dit tweede scherm kan je gebruiken om het weer, de tijd, de datum en de batterijduur te tonen als het hoofdscherm uitstaat. Als het hoofdscherm aanstaat, kan je het tweede scherm gebruiken om shortcuts naar apps op te plaatsen. Verder worden op dit tweede scherm discreet binnenkomende oproepen of berichten getoond, terwijl je op het hoofdscherm ongestoord een video kijkt of een game speelt.

Omdat de verkopen van de LG G5 erg tegenvallen is de kans groot dat de LG V20 het nieuwe vlaggenschip van LG gaat worden. In september zien echter ook de nieuwe iPhones het levenslicht en heeft concurrent Samsung de Note 7 al ge´ntroduceerd. Voor LG zal het moeilijk worden om met de V20 de aandacht van de consument te trekken.

portablegear.nl