Interessant:

Wiko met Sunny ColorRun-pack

nieuws 26 juli 2016 om 09:41

Wiko is een samenwerking aangegaan met The Color Run, de welbekende organisator van kleurrijke hardloopwedstrijden. Om de samenwerking te vieren komt Wiko met een speciale Sunny ColorRun-pack met twee gratis backcovers.

De Sunny is een klein-formaat, kleurrijke smartphone met een 4'' scherm, quad-core processor en Android 6.0 Marshmallow. De Sunny komt in de kleuren zwart of wit maar ook in roze, rood of flashy bleen. De 5-megapixel camera is uitgerust met een een Panorama-modus, meerdere filters en de glimlach detector. De Sunny Colorrunpack is te koop voor 59,99.

Wiko Synny ColorRun-pack
Wiko Synny ColorRun-pack

Ab Seghrouchni, sales manager Nederland bij Wiko: “Net als The Color Run bestaat ook Wiko vijf jaar. Samen gaan we er een mooi feestje van maken tijdens de big birthday party op 11 september in Utrecht. Op het strand aan de Haarijnseplas vinden de kleurrijke festiviteiten plaats. Het sportieve, kleurrijke en gezellige image van The Color Run sluit perfect aan bij het merkimago van Wiko. Vanuit Wiko zullen wij op deze dag - vol verrassingen en traktaties - aanwezig zijn met het speciale Wiko team en daarnaast zullen we met een speciale actie komen om de samenwerking te vieren.”

Ab Seghrouchni: “Tijdens het jubileum van The Color Run komen wij met speciale acties van onze Sunny smartphone. De Sunny wordt uitgebracht in een speciale Sunny ColorRun-pack. Consumenten die het product kopen ontvangen gratis 2 extra kleurrijke backcovers in het bleen & rood.”

The Color Run is 's werelds eerste kleurenloop evenement en werd opgericht in maart 2011. Het doel van The Color Run is gezondheid en geluk te bevorderen door mensen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 gelukkigste kilometers van de wereld. The Color Run is de officiële organisatie van de wereldwijde kleurenlopen. Er vinden nu jaarlijks edities plaats in meer dan 200 steden in 40 landen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten