Interessant:

Alcatel IDOL 4-serie verkrijgbaar

nieuws 14 juli 2016 om 07:22

De IDOL 4-serie is per direct verkrijgbaar in Nederland. De toestellen worden geleverd met VR-bril en zijn voorzien van een multifunctionele knop (Boom Key) en een volledig omkeerbare gebruikersinterface.

De IDOL 4, IDOL 4 plus VR-bril en IDOL 4S zijn afgelopen februari aangekondigd in Barcelona en worden geleverd met een VR-bril. Je plaatst je smartphone eenvoudig in de VR-bril, waarna de VR-beleving direct start, terwijl je met de knoppen aan de buitenzijde van de VR-bril eenvoudig door je content navigeert. Een door Alcatel speciaal ontwikkelde VR-HUB waar je je VR-content – foto’s, video’s, games en apps – kunt vinden, zorgt voor een intuïtieve en naadloze VR-ervaring. Er is zelfs een VR-appstore beschikbaar voor apps van hoge kwaliteit.

Alcatel IDOL 4S
Alcatel IDOL 4S

De Boom Key maakt je smartphonebeleving nog intenser. Door de Boom Key in te drukken, voeg je direct verrassende effecten toe. Wil je bijvoorbeeld iets vastleggen, maar heb je niet genoeg tijd om je smartphone te ontgrendelen en de camera te openen? Druk de Boom Key twee keer in vanuit stand-bymodus en neem direct een foto. Of houd de knop ingedrukt om de camera in burst-modus te zetten voor tien snelle foto’s achter elkaar.

Heb je eenmaal een foto gemaakt, dan tover je hem eenvoudig om tot een artistieke collage of een korte slideshow om direct te delen. Door de Boom Key ingedrukt te houden tijdens het afspelen van video’s, voeg je snel verrassende effecten toe. Nog een extraatje: druk de knop in tijdens het opnemen om de video onmiddelijk live uit te zenden en te delen via het Tizr-platform.

Alcatel IDOL 4
Alcatel IDOL 4

De Reversible UI zorgt voor een unieke gebruikerservaring. Hiermee kun je de smartphone ondersteboven  gebruiken. Laat je meeslepen in een volledig nieuwe wereld waarin je 360-graden kunt rondkijken. Zelfs de speakers draaien mee. Deze zijn namelijk geplaatst aan zowel de boven- als de onderkant en zorgen ervoor dat je altijd een unieke 3D-ervaring hebt, hoe je het toestel ook draait.

De IDOL 4-serie biedt ook verschillende modi voor bewegende fotoanimaties (Fyuse) en de beste selfies. Doordat zowel de voor- als de achtercamera een flitser heeft, zijn je foto’s altijd helder en scherp. Twee krachtige speakers aan de voor- en de achterkant garanderen een overweldigende en unieke geluidservaring.

De IDOL 4-serie is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. IDOL 4 is verkrijgbaar in Gold vanaf € 279,99, IDOL 4 plus VR-bril in Black en Dark Grey voor € 299,99 en IDOL 4S in Black en Dark Grey voor € 449,99.

portablegear.nl