Interessant:

Superbook: maak van je Android smartphone een laptop

nieuws 15 juli 2016 om 06:45

Binnenkort wordt op Kickstarter een campagne voor de Superbook gelanceerd. Met de Superbook tover je je smartphone om in een complete laptop. Voor maar 99 dollar kan deze handige accessoire vanaf begin volgend jaar van jou zijn.

De Superbook is een eenvoudig concept, maar lijkt veelbelovend. Het apparaat bestaat uit enkel een display, een toetsenbord en een trackpad. Hiermee kan je je telefoon gebruiken alsof het een eenvoudige laptop is. Het typen van een mail of tekst, het maken van een excelsheet of het lezen van uitgebreide PDF's: op een smartphone erg bewerkelijk, maar met de Superbook goed te doen.

 

Superbook
Superbook

Dankzij de meegeleverde Andromium software behoort ook multitasking in verschillende vensters tot de mogelijkheden. Een grote ingebouwde accu zorgt voor een gebruiksduur van 8 uur. Tijdens het gebruik wordt direct je smartphone opgeladen. Zowel microUSB als USB-C worden ondersteund.

De Superbook wordt in eerste instantie gelanceerd op Kickstarter op 21 juli 2016. Bij voldoende animo zal de eerste lichting Superbooks in januari 2017 geleverd worden. In eerste instantie zal het product 99 dollar gaan kosten.

Superbook