Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Foto's en specs Galaxy Note 7 bekend

nieuws 4 juli 2016 om 09:36

Twitteraar Evan Blass heeft wederom de hand weten te leggen op productfoto's van een nog niet ge´ntroduceerd toestel, in dit geval de Samsung Galaxy Note 7. Op de foto's is de Galaxy Note 7 te zien in drie kleurvarianten, te weten zwart (Black Onyx), blauw (Blue Coral) en zilver (Silver Titanium).

Zoals verwacht is de Galaxy Note 7 voorzien van een scherm met gebogen randen, net zoals de Galaxy S7 edge en Galaxy S6 edge. Ook de achterkant toont weinig verrassingen. De camera lijkt op de camera van de S7-familie, en zal waarschijnlijk dezelfde 12 megapixel resolutie hebben. Aan de voorzijde tref je een selfiecamera, die volgens de geruchten ook dienst zou doen als iris-scanner. Een vingerafdrukscanner tref je aan onder de home-knop aan de voorkant.

Samsung Galaxy Note 7 - Zwart
Samsung Galaxy Note 7 - Zwart

Eerder lekten al de specificaties van de Note 7 uit. Het scherm krijgt een afmeting van 5,7-inch met een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels. In Nederland zien we waarschijnlijk een variant met een 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 821 processor. De hoeveelheid intern geheugen zal 6 GB bedragen. Het opslaggeheugen bedraagt 64, 128 of 256 GB. Verder heeft de Note 7 naar verluidt een 12 megapixel camera, een 5 megapixel selfiecamera en een 4.000 mAh accu. Het toestel draait op Android 6.0.1 en zal net als de S7-serie waterdicht zijn.

Samsung Galaxy Note 7 - Zilver
Samsung Galaxy Note 7 - Zilver

Op 2 augustus zal de Galaxy Note 7 ge´ntroduceerd worden.

portablegear.nl