Interessant:

Sony Xperia XA Ultra ook te koop

nieuws 28 juni 2016 om 10:30

Vanaf vandaag is de Sony Xperia XA Ultra te koop in Nederland. De Xperia XA Ultra is met een 6-inch scherm, de grootste Sony smartphone ooit in Nederland. De Xperia XA Ultra is te koop voor een prijs van 399 euro zonder abonnement.

Het randloze 6-inch scherm met curved glass van de Xperia XA Ultra is omhuld door een dunne metalen buitenkant. De XA Ultra is dankzij de handige minischermmodus toch met één hand te bedienen. Met één keer volledig opladen biedt de Xperia XA Ultra een batterijduur tot maximaal 2 dagen bij niet al te intensief gebruik. Met de Quick Charger laad je het toestel binnen 10 minuten op tot 5,5 uur batterijduur.

Sony Xperia XA Ultra
Sony Xperia XA Ultra

De Xperia XA Ultra heeft niet alleen een groot scherm, maar ook grootse camera's. De selfiecamera heeft een 16-megapixel (!) resolutie en de hoofdcamera heeft een 21,5 megapixel resolutie. De selfiecamera is bovendien voorzien van beeldstabilisatie (OIS).

De Xperia XA Ultra is vanaf nu verkrijgbaar in goud, wit en zwart voor een prijs van € 399. Vanaf vorige week is ook de Sony Xperia XA te koop in Nederland. De Xperia XA, maakt deel uit van een drietal identiek ogende toestellen, de Xperia X, de Xperia XA en de Xperia X Performance.

portablegear.nl