Interessant:

Volgende Samsung Galaxy Note wordt Galaxy Note 7

nieuws 27 juni 2016 om 12:14

De nieuwe Samsung Galaxy Note, gaat de Galaxy Note 7 heten. Samsung slaat hiermee nummer 6 over. Dit meldt smartphone-twitteraar Evan Blass, die in het algemeen zeer goed geïnformeerd is. De Galaxy Note 5 is overigens nooit in Nederland verschenen.

De Galaxy Note 7 volgt hiermee de Galaxy Note 5 op. Deze werd vorig jaar augustus geïntroduceerd samen met de Samsung Galaxy S6 edge plus. Samsung Nederland koos er voor om de Galaxy Note 5 niet in Nederland te voeren. De Samsung Galaxy Note 4 is hiermee de laatste Note die in Nederland verkrijgbaar was. De keuze voor de 7 in de naam brengt de Note-serie in lijn met de Galaxy S-serie.

Twitteraar Evan Blass plaatste een foto op Twitter met daarin - naar verluidt - het nieuwe Galaxy Note 7 logo. Hoewel dit logo natuurlijk erg makkelijk zelf te maken is staat Evan Blass bekend als zeer goed geïnformeerd. De afgelopen jaren heeft hij tal van scoops gehad.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

De Galaxy Note 5 van vorig jaar was qua specificaties vrijwel identiek aan de Galaxy S6. De verwachting voor de Note 7 is dat deze qua specificaties nu ook weer zal lijken op de Galaxy S7. Dus een 12-megapixel camera, een waterdicht design en een microSD-kaart. Verschillen zijn er uiteraard ook. In de geruchtenmolen wordt gesproken van een 5,8-inch Super AMOLED display met een gebogen scherm, 6 GB RAM en een 4.000 mAh accu.

portablegear.nl