Interessant:

Wiko Lenny3, U Feel en U Feel Lite beschikbaar

nieuws 14 juni 2016 om 12:12

Sinds deze week zijn er een drietal Wiko-toestellen beschikbaar in de winkels. Het gaat om de Wiko Lenny3, U Feel en U Feel Lite. Wiko is met name in het entry-level segment populair. De Lenny3 inclusief Android 6.0 Marshmallow kost zelfs minder dan 100 euro.

De Wiko Lenny3 kost slechts € 99 en is een echte instap-telefoon. Het toestel draait al wel op Android 6.0 Marshmallow en heeft een quad-core processor. De hoeveelheid RAM is wat aan de krappe kant met 1 GB. Het opslaggeheugen van 16 GB is uitbreidbaar met een microSD-kaart.

Wiko Lenny3
Wiko Lenny3

De Wiko U Feel en Wiko U Feel Lite zijn twee Android 6.0 Marshmallow telefoons met een 5-insch HD scherm. Kenmerkend voor beide toestellen is de ingebouwde vingerafdruksensor. Beide toestellen zijn op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona geintroduceerd en zijn de eerste toestellen met vingerafdruksensor van het Franse merk Wiko.

Beide toestellen zijn identiek met uitzondering van hoeveelheid RAM en de resolutie van de camera. De U Feel Lite heeft minder RAM (2 GB versus 3 GB) en een minder scherpe camera dan de U Feel (8 megapixel versus 13 megapixel). De overige specificaties, zoals een quad core processor, 16 GB uitbreidbaar geheugen, een ingebouwde radio en dual-sim functionaliteit, zijn wel gelijk.

Wiko U Feel
Wiko U Feel

Beide toestellen zijn per direct verkrijgbaar in tal van kleuren. De Wiko U Feel Lite is verkrijgbaar in het bruin (Chocolate Brown), groen (Lime), roze (Rose Gold) en blauw (Slate Blue) voor een winkelprijs van rond de € 170. De Wiko U Feel kost rond de € 200 en is verkrijgbaar in de kleuren bruin (Chocolate Brown), wit (Creamy White), groen (Lime Green), blauw (Slate Blue) en grijs (Space Grey).

portablegear.nl