Interessant:

Samsung S7 edge komt in speciale Batman editie

nieuws 26 mei 2016 om 12:02

Samsung heeft op haar Twitter-account gehint op een Samsung Galaxy S7 edge Batman Limited Edtion. Op Samsungs twitteraccount is een S7 edge te zien met de tekst 'Coming soon: A new device for the battle against the Gods Among Us.'

Update 27 mei: Samsung heeft op 27 mei 2016 de Samsung Galaxy S7 edgeInjustice Edition officieel gepresenteerd. De Injustice Edition is een volledig zwarte telefoon met op de achterkant het Batman-logo in het goud. In sommige markten wordt de telefoon geleverd in combinatie met een speciale Gear VR headset inclusief enkele Oculus VR content-vouchers. Het toestel verschijnt hoogstwaarschijnlijk niet in Nederland.

Samsung Galaxy S7 edgeInjustice Edition
Samsung Galaxy S7 edgeInjustice Edition

Het ligt voor de hand dat Samsung binnenkort een speciale Galaxy S7 edge Batman Edition telefoon introduceert. Vorig jaar introduceerde Samsung ook al een Limited Edition van de Galaxy S6, met de Samsung Galaxy S6 Iron Man Limited Edition. Vermoedelijk zal de S7 edge Batman Edition net als de de Iron Man Limited Edition met een aantal bijpassende accessoires (oplader en hoesje) worden geleverd.

Samsung S7 edge Batman tweet
Samsung S7 edge Batman tweet

Tevens zal er Batman-content op de telefoon te vinden zijn. De content is waarschijnlijk gebaseerd op het spel Batman Injustice Gods among us. De kans dat de speciale S7 edge ook naar Nederland komt is overigens zeer klein. De Iron Man Limited Edition van de S6 verscheen alleen in Zuid-Korea, China en Hong Kong.

Samsung Twitter