Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Zilveren Samsung Galaxy S7 in de verkoop

nieuws 5 mei 2016 om 10:30

Vanaf deze week zijn de Samsung Galaxy S7 en S7 edge ook verkrijgbaar in het zilver. Het totaal aantal kleuren in Nederland komt daarmee, naast goud, zwart en wit, op vier. In het buitenland is reeds een roze variant van beide toestellen beschikbaar.

Eind april startte Samsung in thuisland Korea met de verkoop van een roze variant van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. De kleur roze met de naam Pink Gold komt vooralsnog niet naar Nederland liet Samsung eerder aan PortableGear weten. Wel voegt Samsung Nederland nu een zilveren variant van de Galaxy S7 en S7 edge toe aan het assortiment.

Samsung Galaxy S7 - Zilver
Samsung Galaxy S7 - Zilver

De 5,1 inch Galaxy S7 en 5,5 inch Galaxy S7 edge hebben een stijlvol en slank design (glas en metaal). De smartphones zijn stofbestendig en spatwaterdicht, waardoor klimatologische angst tot het verleden behoort. Daarnaast zijn de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge de eerste smartphones met een Dual Pixel camera. Zelfs bij veel beweging en in het donker zorgt de camera voor prima foto's.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn nu verkrijgbaar in de kleuren zwart (Black Onyx), goud (Gold Platinum) en wit (White Pearl). Vanaf deze week is daar dus de kleur zilver (Silver) aan toegevoegd.

portablegear.nl