Interessant:

Start verkoop Huawei P9

nieuws 21 april 2016 om 20:01

Vrijdag 22 april start Huawei met de landelijke verkoop van de Huawei P9. Het startsein wordt om 10:00 uur gegeven in de T-Mobile Flagship store in de Kalverstraat in Amsterdam.

De Huawei P9 wordt aan de eerste consument persoonlijk overhandigd door Onno Rip (T- mobile Director of Retail, Multichannel & Terminals) en Walter Ji (President of Western Europe Consumer Business Group).

Huawei P9 - Kleuren
Huawei P9 - Kleuren

Huawei lanceerde op 6 april in Londen de nieuwe P9 en P9 Plus. De Huawei P9 is de eerste smartphone die samen met het wereldwijd bekende, iconische merk Leica Camera AG is ontworpen. De camera met de dubbele lens heeft bijzondere cameramogelijkheden en biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel levendige kleuren als prachtige zwart-witfoto’s vast te leggen.

Nadat het startsein is gegeven, start de verkoop van de Huawei P9 online en in de winkels. In de T-Mobile-filialen in Amsterdam geldt een speciale actie op 22 april. De klant ontvangt bij aanschaf van een Huawei P9 een 2-jarig abonnement met 50% korting.

Nieuw is ook de Huawei VIP Service. “Klanten die een Huawei-smartphone kopen, kunnen zich tot 30 dagen na aankoop inschrijven voor de Huawei VIP Service. Daarmee krijgen zij het recht op drie jaar garantie, een drie dagen repairservice en een pick up and return service. Kopers van de Huawei P9 en P9 Plus krijgen bovendien een schermgarantie van drie maanden en een vervangend toestel als binnen drie maanden na aankoop een hardwaredefect optreedt dat binnen de garantie valt. Op deze manier krijgen Huawei-klanten naast producten van de hoogste kwaliteit kosteloos het hoge niveau service dat daarbij past.” aldus Huawei in een persbericht.

De Huawei VIP Service vervangt de bestaande Huawei Premium service. Het verschil met de Premium Service is dat voor de P9 en P9 Plus ook ‘3 maanden schermreparatie’ en ‘3 maanden toestel vervanging’ wordt aangeboden.

portablegear.nl