Interessant:

HTC belooft beste camera in HTC 10

nieuws 8 april 2016 om 11:19

HTC onthult op 12 april haar nieuwste vlaggenschip, de HTC M10, afgekort tot de HTC 10. In een teaser belooft HTC dat de HTC 10 de beste camera in een smartphone ooit zal hebben. De HTC wordt volgende week officieel aangekondigd tijdens een internationaal persevent.

Eergisteren introduceerde Huawei de P9 en de P9 Plus, die vanaf 16 april leverbaar zullen zijn. PortableGear is bijzonder te spreken over de ingebouwde camera en de camerafuncties op de Huawei P9. De camera van Huawei is één van de beste camera's tot nu toe. Naar eigen zeggen zal HTC daar verandering in brengen. HTC schrijft nu in een Tweet geobsedeerd te zijn om elke foto en video perfect te maken. Voor extra impact is er ook een hip teaserfilmpje meegetweet. We zijn benieuwd!

Volgens de geruchten zal de HTC 10 een 12 megapixel camera in combinatie met een laser autofocus hebben. 4K video-opnamemogelijkheid is standaard, maar in het high-end segment geen bijzonderheid meer. Verder kan je een 5,1-inch QHD (2.560 x 1.440) AMOLED-scherm, 4 GB RAM en 32 GB opslaggeheugen verwachten volgens de geruchten.

Een ander gerucht is dat de HTC 10 de eerste telefoon zou zijn waarbij er ook optische image stabilisatie (OIS) op de frontcamera zou zitten voor nog betere selfies. De frontcamera wordt zeer veel gebruikt, maar is qua techniek toch nog vaak het ondergeschoven kindje. Op 12 april weten we meer.

portablegear.nl