Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Panasonic introduceert de DMC-GX80

nieuws 5 april 2016 om 12:47

Met de LUMIX DMC-GX80 voegt Panasonic een nieuwe compacte camera met verwisselbare lens toe aan haar assortiment. De DMC-GX80 beschikt over de meest recente 4K foto- en video-functionaliteit en het allernieuwste beeldstabilisatiesysteem.

“De LUMIX DMC-GX80, de nieuwste camera met verwisselbare lens van Panasonic, is perfect voor straatfotografen die willen fotograferen met meer kwaliteit, maar met de stijl en creatieve vrijheid die ze verwachten. De nieuwste camera in de LUMIX G-serie beschikt over geavanceerde artistieke functies. Dit maakt deze camera tot de perfecte partner voor het vastleggen van het leven in de stad.” aldus Panasonic in het persbericht.

Panasonic DMC-GX80
Panasonic DMC-GX80

De camera hou je makkelijk vast met één hand en foto's schiet je snel én in hoge kwaliteit. Met 4K video- en foto maak je opnames die vier keer scherper zijn dan Full HD. Handig is de mogelijkheid om uit een opgenomen video foto's met een resolutie van 8 megapixel te knippen. De nieuwe Panasonic Dual Image Stabilisation-technologie over 5 assen biedt zowel de body als de lens van de camera goede beeldstabilisatie. Zelfs vanuit de hand en onder het lopen leg je schitterende beelden vast. Ook bij weinig licht of flinke zoom.

Panasonic DMC-GX80 - Draaibaar en kantelbaar scherm
Panasonic DMC-GX80 - Draaibaar en kantelbaar scherm

WiFi is standaard. Via WiFi kan je ook je smartphone of tablet gebruiken als viewfinder om op afstand een foto te maken. Het 3-inch grote touchscreen kan 80 graden omhoog en 45 graden omlaag worden gekanteld om gemakkelijk opnames te kunnen maken vanuit een hoog of laag gezichtspunt.

De Panasonic LUMIX DMC-GX80 is verkrijgbaar vanaf mei voor een adviesprijs van €699 in de kleuren zwart en zilver zonder lens. De GX80 is ook als kit (met lens) verkrijgbaar voor €799 (DMC-GX80KEGS) en €1099 (DMC-GX80HEGK).

portablegear.nl


Gerelateerde producten