Interessant:

Voicemail massaal genegeerd

nieuws 14 maart 2016 om 12:10

Uit het onderzoek van Telecom Consumer Panel, in opdracht van GSM Helpdesk, blijkt dat Nederlanders hun voicemail massaal negeren. 80 procent van de Nederlanders heeft de voicemail wel aan staan, maar minder dan de helft luistert de voicemail af als er een bericht is ingesproken.

Uit onderzoek, dat in januari in opdracht vanGSM Helpdeskis uitgevoerd in hetTelecompaper Consumer Panel, blijkt dat slechts 20 procent van alle Nederlanders de voicemail uit heeft gezet. Van 80 procent die de voicemail wl aan heeft staan, wordt slechts in 25 procent van de gevallen de voicemail ingesproken. Slechts 47 procent van de Nederlanders luistert de ingesproken voicemail-berichten af. Verder blijkt 69 procent van de bellers direct op te hangen als zij de voicemail te horen krijgen.

Voicemail massaal genegeerd
Voicemail massaal genegeerd

In het onderzoek werden 1.717 Nederlanders in de leeftijd tussen 12 en 80 jaar ondervraagd. Ouderen blijken vaker dan jongeren hun voicemail uit te schakelen, vaker voicemail in te spreken en vaker de voicemail te beluisteren.

GSM Helpdesk