Interessant:

Samsung Galaxy S6 edge: GSMA Award voor beste smartphone

nieuws 24 februari 2016 om 10:32

De GSMA heeft op het Mobile World Congress 2016 de Samsung Galaxy S6 edge bekroond met de Glomo Mobile Award 2016 voor "Best Smartphone 2015". De prijs voor "Best Mobile Tablet" ging naar de Microsoft Surface Pro 4.

DeáSamsung Galaxy S6 edgeáontving van de GSMA deáGlomo Mobile Award 2016 voor "Best Smartphone 2015" en werd geprezen om het "functionele design en de gebruiksvriendelijkheid voor vloeiend dagelijks gebruik." DJ Koh, president van Samsung Mobile, zegt "vereerd te zijn met de erkenning van Samsungs industrieleidende technologie". Samsung ontving daarnaast ook de prijs voor "Best Connected Consumer Electronic Device" voor deáSamsung Gear S2-smartwatch.

Samsung Galaxy Gear S6 edge
Samsung Galaxy Gear S6 edge

Microsoft werd bekroond met deáGlomo Mobile Award 2016áávoor "Best Mobile Tablet" voor deáMicrosoft Surface Pro 4áen versloeg daarmee onder andere de eveneens genomineerdeáiPad Pro. De prijs voor "Best Low Cost Smartphone" (onder de 100 dollar) ging naar deáXiaomi Redmi 2. OntwikkelaaráSuper Evil Megacorp ontving van de GSMA de prijs voor "Best Mobile Game" voor het speláVainglory. Google ging aan de haal met de prijs voor "Best Overal Mobile App" voor Google Cardboard. Verder was er ook nog een Nederlands succesje: de "KPN and Accenture for Connected Workers"-applicatie werd bekroond met de award voor "Best Mobile Service or App for Enterprise".

portablegear.nl