Interessant:

Huawei presenteert Hertz Windows-tablet

nieuws 22 februari 2016 om 10:33

Huawei heeft op het Mobile World Congress 2016 in Barcelona de Huawei Hertz gepresenteerd. Deze 12-inch hybride Windows 10-tablet is ontworpen als totaaloplossing voor zakelijke gebruikers die de flexibiliteit van een 2-in-1-apparaat willen. [update]

"Deze mijlpaal in het aanbod van Huawei is een nieuwe proeve van ons vakmanschap en onze voorloperspositie op het gebied van design. Het prachtige en vakkundig geproduceerde flagship product geeft het Nieuwe Zakendoen een nieuwe betekenis: connected computing met verschillende toestellen en in bijna elk mogelijk scenario", zegt Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. "Huawei heeft een zeer efficiënt toestel geïntroduceerd dat werk- en entertainmentfuncties naadloos integreert. Daarmee beantwoordt de Hertz aan de eisen van het nieuwe zakendoen. Dit is Huawei gelukt dankzij onze veelomvattende ervaring en voortreffelijke track record in het bouwen van eersteklas mobiele producten."

Huawei Hertz (aka MateBook)
Huawei Hertz (aka MateBook)

De Huawei Hertz (ook bekend als de Huawei MateBook) draait op Windows 10 Home of Windows 10 Pro en komt met een 6de generatie Intel Core M-serie (M3, M5 of M7) processor. De toetsenbordhoes van de Hertz is gemaakt van milieuvriendelijk en zacht leer. De ingebouwde touchpad gebruikt multi-touch-technologie die soepele en precieze vingerbewegingen ondersteunt. Het toestel heeft een high-density lithiumbatterij en maakt gebruik van Huawei's energiebesparende technologie. De Hertz-batterij is in slechts tweeëneenhalf uur volledig opgeladen. Voor handgeschreven notities wordt de MatePen meegeleverd. Deze kan ook gebruikt worden als laseraanwijzer bij presentaties. De Hertz biedt verder een vingerafdruksensor en WiFi-hotspotfunctionaliteit.

De Hertz komt met 4GB of 8GB RAM en met een 128GB, 256GB of 512GB SSD. De modellen worden de komende maanden internationaal uitgerold voor een prijs vanaf 799 euro.

Update: Huawei laat weten de Hertz toch onder de naam Huawei MateBook in Nederland op de markt te brengen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten